X-Men: Destiny - az első mozgókép

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 15.
  • Videó
Link másolása
Nemrégiben mutatták be a hazai mozik az X-Men: Az elsők című filmcsodát, az Activision és a Marvel ennek örömére nem hagy minket mutánsok nélkül videojáték formában sem. A Destiny nem kapcsolódik a filmhez ugyan, ám tekintve, hogy milyen bizonytalan volt a sorsa, mindenképp jó hír, hogy itt a trailer.

Az első leleplező trailer szépen felsorolja nekünk az irányítható mutánsokat, akiknek "sorsát" már a mi hálás tisztünk és feladatunk lesz egyengetni. Semmi extra fícsör vagy forradalmi játékmeneti megoldás nem vonja el a figyelmünket a hamisítatlan akciójáték-feelingről, ennek ellenére a látvány pont elég egy ilyen kaliberű címnek. A megjelenés még idén várható, Xbox 360-ra, PS3-ra, Wii-re és 3DS-re.

11.
11.
giga321
Én azt nem értem hogy ha nem jelenik meg pc-re akkor itt az oldalon ha rámegyek csak a PC-kre akkor ezt is odasorolja. Akkor hogy is van ez????????????
10.
10.
Richi12
#2: van olyan!!!! Champions online
de nekem az nem tetszett!! tavaly óta ingyenes
9.
9.
Xenomorf
#3: Én is el bírnék viselni egy PC-s verziót, de ha minden igaz Wii-t még elfogadhatóan lehet emulálni, láttam már Xbox 360 emulátort is, de annak szerintem valami megabrutál vas kell.
7.
7.
DON GONDOCS
Az X-Men Origins: Wolverine nagyon egy nagyon jó játék volt. Ezis az lesz
5.
5.
Garfartix
#2: Milyen igaz!

Egyébként nem(olyan)rég egy olyan játékról volt itt hír a GK-n, amiben a karaktert mi kreálhatjuk, és a szuperképességeit is mi állíthatjuk be.
4.
4.
LtGlove
Remélem nem rakják tele QTE-vel.
3.
3.
mugen
Jöhet(ne), ha jönne pc-re is. Amúgy meg óckúl Rozsomák rulz! :D
2.
2.
Sheodon
Hogy ez mennyivel (mérföldekkel) faszább játék lenne, ha a karaktert mi magunk kreálhatnánk...
1.
1.
MangaBoyKing
Háát nem egy nagy durr ez se .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...