Ingyenes játékokkal bővült a Steam

A Valve végre észbe kapott és immáron teljes vállszélességgel kiáll a free-to-play játékok mellett, így a Steamre öt ingyenesen játszható cím került fel bevezető gyanánt. Az alábbi játékokkal bővült a repertoár: Spiral Knights, Forsaken Worlds, Champions Online, Global Agenda és Alliance of Valliant Arms.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#22
#21: lásd 13. hsz. ezek a játékok most csak steam támogatást kaptak. nem most jelentek meg. ez szerintem elég sokat jelent mert ha nem kerül ki a hír ide és a steam-re akkor biztosan nem találkozom velük.
#21
Ezek már elérhetőek voltak amúgy nem ? volt 1 fórum ahol az f2p játékot le lehetett tölteni.
#20
végre egy jó húzása a steam-nek. ezzel talán leültet pár kósza órára a gép elé.:S
#19
Egy próbát megérnek a gamak ha már ingyenesek.
#18
Alien swram , de jót hülyültünk :( , de már sajna kihalt .. amikor legutoljára néztem, vagy még aktív?
#17
...Alien Swarm Pack-Hulyules a haverokkal :)


http://www.youtube.com/watch?v=COciF37eHuM
#16
Nem tudom, h STEAM-en kivul is le lehet-e tolteni, de en STEAM-en taliztam es toltottem le: ALIEN SWARM - Ez a Steam-en a legjobb ingyenes jatek szerintem, amihez persze szinten vannak pl. extra palyak, amik megvehetoek..., de alapbol is nagyon jo kis jatek, ingyen meg plane, ja es haverokkal az igazi, csapatban !!! ;-D ^^
#15
Ezért játszok a Legaue of Legendsel! Itt nem kerülsz hátrányba mivel csak skineket lehet vásárolni meg xp boostot amitől az ég adta egy világon semmivel nem vagy előrébb! :D
#14
Hát én úgy vagyok a "free to play" játékokkal, hogy inkább "fair to play" (most találtam ki :D). Szóval inkább kifizetek egy játékot, és akkor ugyan azok a dolgok érhetőek el számomra mint a többieknek, és nem kerülök semmilyen apróság miatt hátrányba.
#13
global agenda-t érdemes kipróbálni TPS lövölde egész korrekt mondjuk nekem már akkor megvolt mikor még nem volt ingyenes :D
#12
Szerintem a Champions Online kellemes kis játék. Az All Points Bulletin Reloadeden kívül talán ez az mmo tetszett eddig csak.
#11
Jézus isten ez az AVA egy foshalom! Egyszerűen játszhatatlanul akad akármire állítom a grafikát! Hol élnek a fejlesztők? Optimalizációról hallottak valaha is?
#10
ez a Forsaken World meg a Champions Online igen jól néz ki!
#9
#4: Van, Americas Army. De ez is egy jóval régebbi csak Steames játék, csak azt elfelejtették így bejelenteni, mert nincs benne mikrotranzakció.

Szóval már régebb óta jelen van a steamen az ingyenes játék "piac", elég csak a holdra szállós NASA MMO-ra gondolni (Moonbase Alpha), Alien Swarm, vagy az előző példámra, de mondhatnám akár ezeket a címeket is: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=851573
#8
#4: Az AVA egy FPS. De azért nem mondanám csúcskategóriásnak, még a Free-to-Play játékok között sem. Mikor én játszottam vele, hajlamos volt erősen szaggatni (olyan konfigon, amin a Crysis vígan szalad) az előre lépés lassú és kínkeserves, de legalább a mikrotranzakciók használatának nem sok értelme van benne.
Free-to-Play MMOFPS kategóriában a Battlefield P4F magasan veri, holott kevesebb a map, a Combat Arms-ot is jobban eltalálálták ráadásul ott a mapok is nagyobbak, és akkor még nem is szóltam az America's Army-ról (az mondjuk tényleges Free-to-Play, még mikrotranzakció sincs benne).
#6
#1: Szerintem úgy értette a cikkíró, hogy természetesen mindben van micropayment. De ahhoz hogy játssz, nem kell fizetni.
#5
#2 AVA-t felesleges leszedned , 1 fos .... Forsaken world meg :D ...
#4
Valami fps nincs? Mit kezdjek holmi mmo-kkal? Ajj már!! XD
#3
#1: értsd.: természetesen van neki fizetős része is, de nem kötelező, csak azoknak van akik szeretnének valós pénzen virtuális tárgyat venni