Brutális előzetesen az új Conan-film

  • Írta: InGen
  • 2011. június 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Alkalmanként jelentkező Cooltúra-rovatunkban szeretünk néhány filmet figyelemmel kísérni, főleg azokat, melyek valamilyen szinten játékbeli vonatkozásokkal is rendelkeznek. Az új Conan, a barbár pont ilyen, a frissen kiadott vérontós előzetest pedig mi sem, így ti sem hagyhatjátok ki.

Ha a főszerepben feszítő barbárra ránézel, és azt látod, hogy nem Arnold Schwarzenegger, annak egy oka van: tényleg nem ő az. A helyére jött viszont Jason Momoa, akit mostanában a Game of Thrones, avagy a Trónok harca című zseniális sorozatban látni, ahol szintén barbárt játszik, szintén gyilkolászik, vagyis mondhatnánk, hogy horizontálisan bővíti az önéletrajzát. Mindentől függetlenül emberünkben a brutális izomzat mellett megvan az a különös sárm is, amitől akár még jó is lehet Conan szerepére.

49.
49.
l.rics16
ez tök állat aki nézte a csillagkapu atlantiszt és szeretti is annak momoa nagyon jó szerpet fog jáccani mert nem fog változni a karaktere nagyon csilagkapu ban is egy barbár volt aki szétkapott nagyábol mindent ami az utjába áll én már csak ezért is meg akarom nézni
48.
48.
most nem igazán találok megfelelő szavakat, hogy kifejezze, mennyire várom ezt a filmet...
47.
47.
wigyory
43# Fekete mező-10-es kör-teli találat! Ő az! Birom a manust abban a sorozatban, mutatott egy két jó mozgású küzdelmet-és most itt brillirozhat újból-sok sikert neki! A film pedig nagyon várós!
Én is gyurtam sokáig-csak hobbi ként - Swarzenegger a példaképem volt-olvastam a könyvét is-többször.
45.
45.
Szudzsio
#37: Kit is érdekel? Ha jól tudom a filmes alakításról beszélünk :D:D:D:D
Amit írtál annak semmi köze sincs ehhez :)
44.
44.
Szudzsio
#27: Az ég atta világon senki se beszélt itt arról hogy ki akar akkora lenni :D
Nem értem mire célzol sztem olvasd el mégegyszer amit írtam! Hátha felfogod :)
A lényeg hogy jöhetett volna valami combosabb színész is!!!!
A conan szerepre olyan ember illik mint Swarci! Én erre értettem :)
Béke!
43.
43.
golgotha
Ez jónak tünik. Amugy meg az a Conen ficko nem Ronon Dex az SG Atlantiszból? -lehet tévedek de rá emlékeztet (nem tudom a szinész nevét)
42.
42.
Lordnekroseth
A vér az kell...annélkül mese lenne
41.
41.
IceColdKillah
Komolyan mondom, hogy ha nem borotválkozott volna meg akkor az +10 évet adott volna neki. Ami a vért illeti nincs vele semmi gondom, de ezek a fröcskölések nagyon Tarantinósak....:P
40.
40.
Stack
Engem is egyből a zenéje fogott meg. Abszolút ment a látványhoz. Jónak tűnik.
37.
37.
princeps27
#34: azért túlzásba se kell vinni az Istenítést, tényleg nagy név volt a sportban és a filmiparban, de amit az utóbbi években művel az eléggé szégyen
34.
34.
hahota
#31: És milyen rekordját döntötték meg? A díjat, amit kapott, nem lehet megdönteni, különben vissza kellene adni. Ugyanis az egy adott sportág adott évének a legjobbja díja. Na, azt hogy dönti meg Ronnie Coleman? A címvédés nem ebben a sportágban van, ha arra gondolsz.

A másik, tényleg ne vitatkozz, mert látható, hogy lila ibolyád nincs a testépítésről, mint életformáról és sportról, ha küzdősporthoz hasonlítod, ki kit verne meg.

A film pedig nagyon várós.
33.
33.
szabovagyokk
Erről van szó! Eddig, ha egy olyan filmet akartam látni, ami egyszerűen brutális, olyan tompa férfi film a death race-t tudtam megnézni, de végre itt van még egy :)
32.
32.
exonic
Alatta a zene: Hollywood Undead: Undead ... Akit érdekel ... ;)
31.
31.
adikas
#30: Nem szeretek leállni veszekedni mikor tudom értelmetlen,így a megjegyzéshez nincs hozzáfűznivalóm,de ha ennyire rajongasz érte akkor tud ,hogy megdöntötte rekordját Lee és Ronni.
30.
30.
Lordnekroseth
Azt gondolsz amit akarsz. Szerintem egy hatalmas ember volt és sokat ért el. De egyébként nemtudom honnan szeded hogy van aki megdöntötte....mert ez írott szó..hogy mai napig senki nem döntötte meg a rekodrját...Ennyi...Amelett..szerintem ne olyan itélje meg aki a kisujjáig sem ér fel...
29.
29.
adikas
#28: Mára kapásból 2 embert is tudok aki megdöntötte eredményét.
Az apja egy rendőr volt.
Az pedig amit kormányzása alatt bábként művelt,úgy gondolom kifejezi amit róla gondolok.
Mindenesetre filmekben maradandókat alkotott.
28.
28.
Lordnekroseth
Swarcit kettétörtné :D te valószínű nem tudod mivel jár az hogy TE legyél a világ legfiatalabb Mr Olympiája...szerinted nemkell erő ahhoz hogy 100 kilós súlyokat kinyomj igaz? Mer az csak látvány...imádom ahogy benézik az izmokat a body buildereken,...IGEN sok csak felpuffasztja magát,de még ahhoz is edzeni kell. És ha edzel nem vagy gyenge...az más hogy nemtudsz verekedni....de ha olvastad volna az életrajzát...hát ő volt katonától kezdve már mniden. Az apja gyakorlatilag egy náci tiszt volt..szerinted olyan gyengéd emberke? Mind egy ez egy hüyle téma amúgy is..szerintem hagyjuk.
27.
27.
adikas
#24: Nem egy embert tudnék mondani,akár ismerősök között is akik Swarcihoz képest ropinak tűnnek mégis egy kézzel elintéznék.
Persze ez egy film és ha eléri az előző film színvonalát,akkor már meg is lesz minden ami kell mert bármit mondasz nézd csak meg a mostani Conant a Trónok Harcában talán életed végéig nem gyúrnád-kokszolnád fel magad akkorára.
Nekem a trailer elég meggyőzőre sikeredett.
26.
26.
princeps27
#24: hozzá képest meg te vagy egy 5 éves kisfiú
24.
24.
Szudzsio
#19: Hopp hopp!!! Az első és legfontosabb amit közölnöm kell veled az az, hogy egy filmnek és egy könyvnek nem sok köze van egymáshoz a történeten és a címen kívül!! Lásd Harry Potter, Rambo, Gyűrűk ura, és a többi és a többi!
Az meg a másik, hogy ez a srác Swarcihoz képest egy ötéves kisfiú szinten van!
Nálam Conan egy kigyúrt barbár állat egy über húsdaráló kardal ami pont akkora mint ő maga!
Jó lesz ez a film csak semmi köze sincs a Conanhoz...
23.
23.
Lordnekroseth
Amúgy ...igen lehet hogy a többi Conan történet hez illő a világa,de szerintem senkit nme a világa érdekel,hanem egy hősi történet Conanról....és elég nehéz dolog beleképzelni valakit Conan szerepébe,ha valaki azt már NAGY sikerrel eljátszotta,plána így hogy a világ is "'másnak" tűnik...olyan mnitha egy teljesen más dologról szólna a film mint amit az ember vár..vagy pont amiért megnézi. Önmagában nem lenne rossz,ha pl egy alcímet kapna.....VAgy egyszerűen Swarci játszaná....és akkor egyértelmű lenne hogy az eredeti 2 részhez tartozik és nem annak a feldolgozása....
22.
22.
Lordnekroseth
Te azt kérdezed olvastam e..én azt kérdezem te írtad az esszét az írójáról?
21.
21.
kharami
Ki ez a főszereplő! Kurvára nem való rá Conan szerepe! Nem túl barbár! Ennél még a sorozatban levő is jobb volt! Részemről kilőve ez a film!
20.
20.
keiji maeda
#19: olvastál Conan-t ? vagy csak láttad a régi swarcis Conan-t és az az összehasonlítási alapod ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...