Mozgásban az új Killzone 3 DLC

  • Írta: InGen
  • 2011. június 18.
  • Videó
Link másolása
A Guerrilla Games nem csak úgy mutatja ki háláját a kitartó PS3-as rajongók iránt, hogy a bevételek megszámlálása után új folytatás készítésébe kezdenek, hanem azért DLC-kkel is igyekeznek kitolni játékuk élettartamát. Amiből újra pénz jön be, de erről már ne beszéljünk.

Az új, From the Ashes néven futó DLC több új pályát is tartalmaz, melynek nevei biztos sokat mondanak a rajongóknak, és különböző formában nyáladzásra készteti az erre fogékonyakat. Mindenesetre az alant elterülő két videóban egy 24 játékos multiplayer térképet, a Lente Missile Base-t, valamint a 16 játékost megmozgató Mobile Factoryt szemlélhetjük meg mozgás közben.

13.
13.
shatterhand
#11: erről beszélek
K2-t 3 hónapig is telt házzal játszottuk

K3 premierje elött januárban is tele voltak és mindig tudtunk jókat játszani
A K3 multija hiányos emberekből...mert ilyennek csinálták. Ment az anyázás a fórumon a spawnpontok miatt. Azt mondták ez jó így. El is adtam a játékot.
Mosta csak egy cserélés miatt van nálam újra, de már árulom.
12.
12.
shatterhand
#9: K2-t azok fikázták irányításban akik agyba-főbe codoztak. Én K2 után MW2-t játszottam és 1 hónap után újra kellett szoknom a K2 irányítását. Sőt a K3 után is.

Nem azt írtam,hogy szar az irányítás! Hanem,hogy szarnak tűnik. Nem is a gombkiosztás miatt, hanem mert más a "fizikája". Az egyik gyors és sinenfutó, a másik meg lomhább és életszerűbb.
Nekem mindkettő tetszik, de akkor is rá kell hangolódni egyik után a másikra.

A sok kilépés meg pont azt igazolja,hogy mitől lett rosszabb a multi. Átlépni se lehet a túloldalra. A K2ben mi igyekeztünk balance-zni és átléptünk,hogy egyformák legyünk. Ott volt a Radec amit felszoktak hozni példának mint kempelős/beszorítós helyet. De megvolt a lehetőség,hogy a taktikus kifusson vhol és füstöt dobjon. És még ott voltak a szobák is.
Ehelyett most minden csak jointtal működik:klánmeccs, sima multi meccs.
Akárhogy is a rendszer maga visszalépés lett és le lettek butítva a dolgok is.
11.
11.
Folti90
Ja és egy kérdés? Engem szinte soha nem rak be teljes meccsekbe, ált 4v4 van. Operations-be meg szinte még egy meccset nem toltam végig mert kiléptek, vagy baromi kevesen voltunk. Már kb. 1,5 hónapja van ez.
Szó mintha rohadt kevesen játszanának, vagy rosszul látom?
10.
10.
Folti90
Hát én a 2-ben nem egyszer kaptam agykukit, mert nem tudtunk kijönni........ sőt a Radec Acedemy-n mindig ez lesz a játék vége. Ha valaki a 3. résszel kezdi sztem nem fog csalódni, bár kicsit "elCoDosodott".
9.
9.
zoldmanoka
#8: Azért ennyire nem rossz a multi szerintem, sőt ... ,
ami a beszorítást illeti, valóban meg lehet csinálni, illetve el lehet szenvedni, de nem azért mert a game szar, hanem azért mert vagy 1. "bénákkal" vagy együtt ( ez nem a game hibája ) vagy 2. ahogy az multiban "szokás" a "kedves" csapattársak jó része folyamatosan kilép ( mert már sok a death-je ) és így a másik csapat 3-4-5-6 ember számbeli fölénybe kerül, amit aztán jól ki is használ.
nehezen megszokható és szar irányítás a cod után ????? miről beszélsz ?? állítsd át az alternative -ra az irányítást :)
8.
8.
shatterhand
#6: kis pályák sztem nincsenek
ugyanolyan mint a codnál: van kicsi, de van nagy is
meg van operation mód is ami olyan összefüggő feladatsor: végig kell támadni/védeni egy pályát
7.
7.
shatterhand
#6: codhoz ne hasonlítsd
azután ezt nehéz megszokni és szarnak is tűnik az irányítása

Ha először játszol a multival az okés. De a 2. rész multija sokkal, de sokkal jobb volt.
A sztorija rövid, velős, darálós, gyönyörű és változatos.
Ha érdekel 6800ért árulom.
6.
6.
Cuppak
Télleg ennyire rossz játék ? Néztem videókon ... szerintem tök jó , de a kis pályák idegesítenek , ez olyan játék mint a CoD,vagy valamiben különbözik?
5.
5.
shatterhand
#2: Sztoriban rövid, de velős és változatosabb.
De a multija..... Hova lett a kidolgozott klánrendszer? A meccs visszanézése killzone.com-ról? Az egész multi egy kalap sz@r lett. Alapból nem lenne rossz, de hogy milyen volt a 2. rész multija ahhoz képest ez nulla lett.
Spawnkemping megy ezerrel.
Igazából nem is értem a Guerillát. Arra hivatkoznak,hogy kempelés ment a füstöknél. Hát ha rossz helyre dobta egy taktikus akkor tényleg. De megvolt a lehetőség és taktikusra váltott az ember a hülyék helyett. Most meg fix spawnpontok vannak amiket elég bevédeni és sokszor már ott el is dőlt a meccs. Egyik oldal beszorítja a másikat és kész, feladattal senki se foglalkozik.

Klánmeccs: ad a gép egy ellenfelet , belépnek 3an (mind sniper!), 1 kill után 2en kilépnek, 1 meg elbújik a sarokban. Ha vki közelít felé újabb killje van és ismét elbújik álcával. Röhejes!
3.
3.
Kocsis92
annyira szeretném h lenyűgözzön ez a játék és epekedve várjam h megszerezhessem végre, de valahogy mégse sikerül neki:S:S:S kár:( hiányzik belőle valami amit nem tudok megfogalmazni
2.
2.
JacoB
Nem tudom hogy ti "hogy" vagytok vele, de nekem nem nagyon tetszett a 3.része, egyszer végig vittem + egy két meccset multiztam azt cső :( a 2. jobb volt..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...