Mozgásban az új Killzone 3 DLC

A Guerrilla Games nem csak úgy mutatja ki háláját a kitartó PS3-as rajongók iránt, hogy a bevételek megszámlálása után új folytatás készítésébe kezdenek, hanem azért DLC-kkel is igyekeznek kitolni játékuk élettartamát. Amiből újra pénz jön be, de erről már ne beszéljünk.
  • Írta: InGen

Kommentek

#13
#11: erről beszélek
K2-t 3 hónapig is telt házzal játszottuk

K3 premierje elött januárban is tele voltak és mindig tudtunk jókat játszani
A K3 multija hiányos emberekből...mert ilyennek csinálták. Ment az anyázás a fórumon a spawnpontok miatt. Azt mondták ez jó így. El is adtam a játékot.
Mosta csak egy cserélés miatt van nálam újra, de már árulom.
#12
#9: K2-t azok fikázták irányításban akik agyba-főbe codoztak. Én K2 után MW2-t játszottam és 1 hónap után újra kellett szoknom a K2 irányítását. Sőt a K3 után is.

Nem azt írtam,hogy szar az irányítás! Hanem,hogy szarnak tűnik. Nem is a gombkiosztás miatt, hanem mert más a "fizikája". Az egyik gyors és sinenfutó, a másik meg lomhább és életszerűbb.
Nekem mindkettő tetszik, de akkor is rá kell hangolódni egyik után a másikra.

A sok kilépés meg pont azt igazolja,hogy mitől lett rosszabb a multi. Átlépni se lehet a túloldalra. A K2ben mi igyekeztünk balance-zni és átléptünk,hogy egyformák legyünk. Ott volt a Radec amit felszoktak hozni példának mint kempelős/beszorítós helyet. De megvolt a lehetőség,hogy a taktikus kifusson vhol és füstöt dobjon. És még ott voltak a szobák is.
Ehelyett most minden csak jointtal működik:klánmeccs, sima multi meccs.
Akárhogy is a rendszer maga visszalépés lett és le lettek butítva a dolgok is.
#11
Ja és egy kérdés? Engem szinte soha nem rak be teljes meccsekbe, ált 4v4 van. Operations-be meg szinte még egy meccset nem toltam végig mert kiléptek, vagy baromi kevesen voltunk. Már kb. 1,5 hónapja van ez.
Szó mintha rohadt kevesen játszanának, vagy rosszul látom?
#10
Hát én a 2-ben nem egyszer kaptam agykukit, mert nem tudtunk kijönni........ sőt a Radec Acedemy-n mindig ez lesz a játék vége. Ha valaki a 3. résszel kezdi sztem nem fog csalódni, bár kicsit "elCoDosodott".
#9
#8: Azért ennyire nem rossz a multi szerintem, sőt ... ,
ami a beszorítást illeti, valóban meg lehet csinálni, illetve el lehet szenvedni, de nem azért mert a game szar, hanem azért mert vagy 1. "bénákkal" vagy együtt ( ez nem a game hibája ) vagy 2. ahogy az multiban "szokás" a "kedves" csapattársak jó része folyamatosan kilép ( mert már sok a death-je ) és így a másik csapat 3-4-5-6 ember számbeli fölénybe kerül, amit aztán jól ki is használ.
nehezen megszokható és szar irányítás a cod után ????? miről beszélsz ?? állítsd át az alternative -ra az irányítást :)
#8
#6: kis pályák sztem nincsenek
ugyanolyan mint a codnál: van kicsi, de van nagy is
meg van operation mód is ami olyan összefüggő feladatsor: végig kell támadni/védeni egy pályát
#7
#6: codhoz ne hasonlítsd
azután ezt nehéz megszokni és szarnak is tűnik az irányítása

Ha először játszol a multival az okés. De a 2. rész multija sokkal, de sokkal jobb volt.
A sztorija rövid, velős, darálós, gyönyörű és változatos.
Ha érdekel 6800ért árulom.
#6
Télleg ennyire rossz játék ? Néztem videókon ... szerintem tök jó , de a kis pályák idegesítenek , ez olyan játék mint a CoD,vagy valamiben különbözik?
#5
#2: Sztoriban rövid, de velős és változatosabb.
De a multija..... Hova lett a kidolgozott klánrendszer? A meccs visszanézése killzone.com-ról? Az egész multi egy kalap sz@r lett. Alapból nem lenne rossz, de hogy milyen volt a 2. rész multija ahhoz képest ez nulla lett.
Spawnkemping megy ezerrel.
Igazából nem is értem a Guerillát. Arra hivatkoznak,hogy kempelés ment a füstöknél. Hát ha rossz helyre dobta egy taktikus akkor tényleg. De megvolt a lehetőség és taktikusra váltott az ember a hülyék helyett. Most meg fix spawnpontok vannak amiket elég bevédeni és sokszor már ott el is dőlt a meccs. Egyik oldal beszorítja a másikat és kész, feladattal senki se foglalkozik.

Klánmeccs: ad a gép egy ellenfelet , belépnek 3an (mind sniper!), 1 kill után 2en kilépnek, 1 meg elbújik a sarokban. Ha vki közelít felé újabb killje van és ismét elbújik álcával. Röhejes!
#4
királykobra!!!
#3
annyira szeretném h lenyűgözzön ez a játék és epekedve várjam h megszerezhessem végre, de valahogy mégse sikerül neki:S:S:S kár:( hiányzik belőle valami amit nem tudok megfogalmazni
#2
Nem tudom hogy ti "hogy" vagytok vele, de nekem nem nagyon tetszett a 3.része, egyszer végig vittem + egy két meccset multiztam azt cső :( a 2. jobb volt..
#1
FASZA...