Nem a Gears of War lesz az Epic öröksége

  • Írta: InGen
  • 2011. június 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Epic Games neve az utóbbi pár évben mindössze két vonatkozásban került elő: vagy az Unreal Engine újabb verzióival kapcsolatban említették, vagy a Gears of War éppen aktuális részénél. Cliff Bleszinski szerint ennél sokkal több a cég, és nem a Gears lesz a végső "örökségük".

Cliff Bleszinski, az Epic design főnöke nincs éppen szerencsés helyzetben. Már ha eltekintünk attól, hogy a világ legjobb játékain dolgozott, és valószínűleg annyit keres, hogy erősen gondolkodnia kell azon, mire költse. Emberünket ugyanis folyton beskatulyázzák: először ő volt a Jazz Jackrabbites srác, majd később a fiatalabb korában használt "CliffyB" beceneve is végleg ráragadt, melytől azóta is folyamatosan próbál szabadulni, hogy komolyabban vegyék.


Most úgy néz ki, hogy új problémája van: az emberek azt hiszik, hogy az Epic csak Gears of Wart képes gyártani, és hogy Bleszinski kifogyott az ötletekből. Emberünk szerint nem ez a helyzet, és megígéri, hogy nem a Gears lesz az Epic végső öröksége: "Soha nem fogunk odáig jutni, hogy újra jön Marcus és Cole, és lelőnek még egy rakás locustot. Abszolút imádom a Gearst, teljesen odavagyok érte, de nem ez lesz az Epic munkáinak a vége."

Majd még viccesen hozzátette: "Ha az életem hátralevő részében a nevem egyet fog jelenteni egy kib*szott láncfűrészes puskával, akkor inkább megiszom egy üveg whiskeyt, és fejbelövöm magam."

14.
14.
szcsaba1994
#13: Ennyi valótlan játékot :)
13.
13.
Khaszás
Egy új Unreal Tournament jöhetne már !
12.
12.
szcsaba1994
Egy Unreal Engine NExt-gen (Így híyják?) által futtatott.............. Jazz Jackrabbit!
A 6 éves megvenné, mert jó játék, a 30 éves megvenné, mert a régiek jók volt.
A Jazz2-vel játszunk infó órán multiban még mindig.
11.
11.
Malackutya
Nekem meg hihetetlen játék ötletem van... :D Egy unreal motorral el tudnám képzelni ^^
10.
10.
Slik
nekem lenne mire költenem
9.
9.
demon68
Hát akkor tessék valami újat kitalálni, ne csak a folytatásokat nyomatni. Szeretjük a Gearst, de kreatív új ötletekből nagy a hiány.
8.
8.
dzsiádzsó
Pedig a piacon nincs olyan fejlesztő aki 3 részt megélt A+ címe után rá tudna tenni egy lapáttal. De ekkora játéknál ez természetes is.
7.
7.
soap mactawish1982
hát vannak beszólásai az tuti!!de ezért imádjuk ezt a faszit!
6.
6.
martintoth
Imádom ezt a palit! :D Hatalmas figura. :)
5.
5.
sowsminimal
Persze, hogy itt nem ragadnak le! Még ki kell hozniuk a következő generációra a Samaritan-t! :D
3.
3.
lukaka
Egy baj van vele a Microsoft megvette a lelkét.
2.
2.
Mortis
Nem túl szép dolog a beskatulyázás, de sajna az emberek jelentős hányada él vele...Nem csodálom, hogy így gondolkodik, hiszen nem minden a pénz. Ez főleg akkor tudatosul, mikor valaki annyit keres, hogy nem tudja eldönteni mire költse. :D
1.
1.
metercsiken
Az biztos,hogy jó fej a csávó,ha így vélekedik magáról!:) De szerintem kitalál azért még valamit!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...