Böngészős játék lesz a Family Guy Online

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Family Guy manapság az egyik legnépszerűbb rajzfilmsorozat, a kőkemény - főleg amerikai - társadalomkritikával alázó mesének nálunk is óriási rajongótábora van. Ezek után nem csoda, ha valaki meg akarja lovagolni ezt a sikersztorit, és valamilyen úton fogyasztható videojátékot készítene belőle.

Más kérdés, hogy míg mi valamilyen bugyuta platformjátékot vártunk volna a témában (ha jól tévedünk, volt is már hasonló próbálkozás), addig egy böngészőben játszható online cím már némileg merészebb elképzelésnek számít.

Márpedig a Family Guy Online ilyen játék lesz. A múlt héten, a Facebook oldalunkon már lőttünk egy posztot az új projekt bétatesztjéről, akkor azonban még semmit nem tudtunk a Family Guy Online-ról: mostanra vált hivatalossá, hogy az a jól bevált böngészős formulát követi, aminek tudatában valószínűleg az is bizonyos, hogy ingyenesen játszhatunk majd vele.

A Family Guy Online ősszel rajtol el, a zárt bétatesztre itt lehet jelentkezni. A weboldal alapján az már leszűrhető, hogy a játék alatt a Unity motor fog majd futni, illetve az is ismert, hogy a játékbeli valuta a "Kagyló" lesz, amit már most elkezdhetünk gyűjteni.

Nem tudjuk, ki áll a projekt mögött, egyelőre csak a Twentieth Century Fox logóját látni, de az Activision februárban már bejelentette, hogy dolgoznak egy Family Guy-játékon. Ez lenne az?

11.
11.
Kerik
ja és ez lemaradt: ,,POKOLBA!"
10.
10.
Kerik
NEEE CSAK BÖNGÉSZŐJÁTÉKOT NEEE!!!!!!!


Pedig ugy örültem volna a Quahogban tudtam volna Stewieval rombolni, gyilkolászni, megölni Loist, és benyitni Quagmirehez amikor épp pár reptérről felszedett 20 éves német bulát bököd! :(
9.
9.
GhostDog24
ez nagyon nagy :D Darth Stewe leszsek :D
8.
8.
Slik
7.
7.
TryGun
hát én nekem elgondolásom sincs arról hogy milyen játékot akarnak kihozni ebből hacsak nem egy kis kalandjátékot akarnak ami meg van fűszerezve felnőtteknek szóló humorral. de azé várom mer érdekel hogy mit hoznak ki belőle XD
6.
6.
Mortis
Ha nem lesz benne annyi undorító poén akkor jöhet. Nem rossz sorozat( több benne a potenciál, mint a mostani SP és Simpsons részekben...), de rengetegszer átesnek a ló túloldalára.

Gondolom ilyen minijáték gyűjtemény lesz...
4.
4.
Józsi_Doe
Egy Simpsons Hit and Run stílusú játékot szivesebben fogadnél ebben a környezetben :)
3.
3.
rowley
én már jelentkeztem bétára :D:D:D imádom ezt a rajzfilmet :D
2.
2.
Yeromos
én sem tom elképzelni, hogy ebből valami pozitív süljön ki.
1.
1.
adriano28
family guy online :D:D hülyeség.. minek játékot csinálni a rajzfilmből? csak majd rontja a dolgokat .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...