Cliff Bleszinski már egy új címen dolgozna

  • Írta: InGen
  • 2011. június 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Talán sokakban felmerül a kérdés, hogy egy játékfejlesző nem tudja-e megunni, hogy évről évre ugyanabban a világban, ugyanazokkal a karakterekkel, ugyanazzal a játékmenettel dolgozzon. Nos, Cliff Bleszinski ugyan láthatóan nem unja még, de elmondta, szívesen dolgozna már egy új címen.

Nem mondhatni, hogy az Epic Games túlzottan sok különböző játékon dolgozott volna az elmúlt pár évben. Voltak az Unrealok, és utána jött a Gears of War, habár a befolyó pénzösszegek jelentős részét nyilvánvalóan a folyamatosan fejlesztett Unreal Engine licencelése teszi ki. Kérdés, hogy a Gears of War 3 befejezése után vajon belevágnak-e valami teljesen új dologba?


"Már egy ideje bizgerál az érzés, hogy valami újba fogjak bele. Amikor befejeztük az Unreal Tournamentet, akkor is egy másik játékon akartam utána dolgozni. Minden a lehetőségektől függ, s hogy hogyan tudjuk összehozni a dolgokat. Szóval egyelőre mindenki maximálisan a Gears of War 3-on dolgozik még egy jó ideig, aztán meglátjuk, merre megyünk tovább" - nyilatkozta a Epic design vezetője.

Általában a rajongótábor ilyenkor szokott  egy hangos kiáltással előugrani a rekettyésből: "Új Jazz Jackrabbitet akarunk!"

3.
3.
K/G.
Bármerre is, csináljatok egy vadiúj címet. Ne legyen reboot, ne legyen folytatás, új legyen, mint annak idején a Gears. Remélem annak sikeréből erőt merítve mernek csinálni valamit. (mondjuk a Samaritant? Emlékszünk még az új Unreal techdemóra ugye? ) Ránk férne valami vérfrissítés a folytatások korában.
2.
2.
bitbandita
#1: Csak ne egy újabb mmo legyen...
1.
1.
roli33
Én azon gondolkodom, vajon mi lehet az a Gears of War Exile...?? Először azt pletykálták hogy kinect-es lesz, aztán az Epic tagadta, hogy bármilyen kinect-es címen ügyködnének. Talán egy PC-re is megjelenő verzió lesz. Szerintem van rá esély.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...