Ötmillió darabot szállítottak le a Yakuza-játékokból

A Yakuza-sorozat nincs könnyű helyzetben, ugyanis témaválasztásánál fogva elsősorban a japánokat érdekli, azonban a legutóbbi számadatok szerint világviszonylatban is szépen helytáll a széria. Az eddigi Yakuza-játékokból ötmillió példányt szállítottak le világszerte, pedig az új rész még ki sem jött nyugaton.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#5
"Kis sarkítással a Yakuza olyan, mintha a japán Grand Theft Auto, persze ennél tovább felesleges menni az összehasonlításban, a Sega sorozata ugyanis bőven tud egyedi dolgokat és újat mutatni."

A GTA sorozat nem??
A Yakuza sorozatnak egy olyan eleme sincs, amelyet ne láttunk már előtte.
A SEGA sorozata egy átlagos GTA klón. Se több, se kevesebb!
#4
#3: Köszi szépen!! Akkor másba fektetek, "késői" Ps3 tulajként van mit behoznom!!!
#3
#1: Vegyes, de nagyon.
A 3. résszel kezdtem, de mondhatni baromi lassan indult be. De megvolt ennek is az oka. Aprólékosan kidolgozott az egész sztori. Volt, hogy 1-2 napig mást nem csináltam mint az intézetes gyerekek apró-cseprő ügyeit intéztem (iskolai gyerekgondok,randi,stb) Ezután/ezalatt megy a yakuzás sztori is politikával, bűnszervezettel, gyilkossággal.
Ehhez jön a sok apró minijáték ami szinesíti a játékot (golf,biliárd,kártya,karaoke, szerencsejáték, fényképezés,stb.). Aztán a fő része a bunyó is elsőre egyszerűnek tűnik, de később már bővül a mozgás és bejönnek a ketrecharcok is ,mint minijáték. Ja és rengeteg az átvezető videó is

A 4. rész annyiban jobb,hogy nem indul döcögősen.
De mivel eddig is kétkedve fogadtad így jobb, ha nem veszed meg. Tuti nem jönne be neked. Én vegyesen álltam hozzá (3. rész) ,nem voltam finnyás, de 1 hét után eladtam. Sztem a sztori elején voltam, de már rengeteg minden történt.
#2
nekem sem jönnek be az ilyen típusú játékok
#1
Csak engem nem érintett meg ez a sorozat?? Egyszer elhatároztam, hogy megveszem, de inkább mást vettem, nem jöttek be a trailerek, a gameplayek. Ez az én hülyeségem??? Valaki okosítson ki!