Shift 2: Unleashed - ingyenes DLC-k PC-re

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 28.
  • Letöltés
Link másolása
Az EA foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy minél több játékossal megkedveltesse az Origin nevű szolgáltatását. A Shift 2 Unleashed két DLC-je például ettől a héttől teljesen ingyenesen elérhető az alapjáték tulajdonosai számára, holott Xbox Live-on még mindig 800 MS pontba kerül.

Az EA online disztribúciós rendszerét előnyben részesítők számára exkluzív digitális játékokat (Alice: Madness Returns) és ingyenes DLC-ket kínál a kiadó, hogy minél több felhasználót szerezzenek meg a Steam orra elől. Talán nem véletlen, hogy a Crysis 2 is csak az Originen érhető el letölthető formában.

Ezúttal a Shift 2: Unleashed PC-s tulajdonosai járnak jól, hiszen hiába kerül 800 MS pontba Live-on a Legends és a Speedhunters DLC, aki regisztrál az Originre, ingyen hozzájuthat a csomagokhoz. Június 30-tól bárki letöltheti a packot, s ezzel 14 új járművet valamint a gyorsulás és a Standing Mile játékmódokat teheti zsebre. A Legends DLC még áprilisban jelent meg 12 klasszikus verdával és két új pályával.

Kedvcsinálónak álljanak itt a letölthető tartalmak előzetesei:

7.
7.
PeterPan
Nos, kipróbáltam a játékot, hogy legyen némi tapasztalatom vele kapcsolatban.
Finoman szólva is a k**va anyját az EA-nek, mert aki nem tud programozni, ráadásul fogalma sincs arról, hogyan viselkedik egy első és hogyan egy hátsókerekes autó az menjen gyorsétterembe dolgozni. Ez minden idők legrosszabb NFS játéka.
Hogy miért?
1. Hogyan lehet hogy ebben a játékban az összes 4WD autó (pl. Lambo) középmotorral rosszabbul kanyarodik mint a Corvette elöl lévő motorral hátsó kerekesként????????????
2. Mire elérsz oda, hogy szükséged lenne egy Pagani Z-re vagy Bugatti-ra, vagy F1-re nincs pénzed hogy megvegyed, még a közelébe sem érsz vagy az lesz az egyetlen autód!
3. A Shift 1-ben könnyen végigvihetted a játékot easy szinten (rookie), mert gondoltak azokra az emberekre is akik nem ülnek napi 12 órát a gép előtt, hogy minden kanyart tökéletesen tudjanak.
Magam elég jól vezetek, a Shift 1-et normál szinten, egyéb segítség nélkül végigvittem szinte nekifutásból.
Ennél a game-nál easy ellennel, novice szinten, minden segítséggel, a legjobb GT3-as kocsival sem tudom megcsinálni a sorozat végső etapjait, nem 1-et 5-öt.
Ez mi a f**z.
4. Hát igen a kameranézet, AZ VICC!! Elég sokat vezetek a valóságban. Soha nem csinálok olyat hogy a kanyar után fordul be a fejem némi késéssel és nézem be jön-e valaki. TUTI baleset lenne belőle. Belső kamera off!!!!!

Egyszóval : KAKSI

Ja és a grafika semmivel sem jobb mint az első részben.

6.
6.
player 1
#4: Igaz, de valamiből meg kell élniük a játékprogramozóknak... :S
5.
5.
GhostDog24
#1: nagyon egyet értek, de csak azzal a részével h nem hagyák az embert kijátszani az előző NFS-el pl a hot pursuit-tök jó volt már azon gondolkoztam h megveszem eredetiben mire látom a trailert h fél évre rá jönni fog már a shift2 -.-" mire elérek 1 pont számot az egyikben meg rangsorolást vlahol addigra jön a kövi és mindenki hagya ott az előzőt...pffff...
a tudjátok mimnek van kedve fél évente új játékban (relative)"profi" szintre felhúzni a skill-t amikor aztán felejthetem el
4.
4.
givi6
#3: épp ez a lényeg !!! erre kiadnak neked egy új tökre ugyan olyan játékot...
persze nincs sok értelme, de az okos amerikaiak, (csak hogy mindenesetre legyen)
megveszik az összes bi**em***om részeket és dlc-ket
3.
3.
player 1
#1: ..."de lényegében ugyanaz az, nyomod a gázt és prrrrm..prrmmmm, "... Szerinted mi a lényege egy autós játéknak?
2.
2.
givi6
#1: .... most nézem hogy ez e1 dlc :D de akkor is ...
1.
1.
givi6
öregem, hogyképese minden évben kiadni egy újabb részt?
most nem a need for speed fanok szivét akarom megbánatni, de mindegyik rész tökre ugyan az, ... egy tény hogy most "új autok", meg rendőrös üldözés,
de lényegében ugyanaz az, nyomod a gázt és prrrrm..prrmmmm,
nem mintha utálnám a sorozatot, de szimpatikusabb lenne ha hagynának játszani az előző résszel ... ( megpersze meglehetne spórolni 10 ezer forintot)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...