Resident Evil: Revival Selection - az első videó

Mint ismeretes, a Resident Evil 4 és a Code: Veronica X is megkapja a maga HD-re húzott változatát, hogy a jelen generációs konzoltulajok is megismerkedjenek a zombis frencsájz aranykorával. Idén ősszel már tölthető is lesz Xbox Live-ről és PSN-ről, most pedig befutott a debüt trailer is.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#22
#21: én is végigtoltam többször is a resident 4 -t és mégis meg fogom venni ennek az egyik oka az hogy óriási játék a másik meg hogy mivel már full HD tv-m van nekem is a ps2 - de baromi csúnya a kicsi felbontása miatt és igy hogy HD lesz :) számomra tuti vétel :)
#21
A Resident Evil 4 az egyik kedvencem ps2-n, a mai napig is szívesen játszok vele. De szerintem a nagyobb felbontás és Trophy támogatás nem elég érv ahhoz hogy beruházzon rá egy olyan gamer, aki már kipörgette. Nekem még él a ps2 is, szóval ha kedvet kapok a Resi4-re akkor játszok azon. Ez a felújítás elsősorban azoknak szól, akiknek anno kimaradt az életükből. Akiknek azonban nem volt eddíg szerencséjük ezekhez a gyöngyszemekhez, azok szerintem mindenképp ruházzanak be rá.
Én annak örülnék nagyon, ha valamelyik fejlesztőcsapat elkészítené a Shadowman első részének felújítását jelen konzolgenerációra. Az volt az igazi horror game anno ps1-en.
#20
#9: Akkor még is jól láttam :D
#19
#16: Én mit mondjak!Lassan a lányom is játszhatna ezekkel a játékokkal!:O
#18
#10: Szívemből beszélsz,annak örülnék a legjobban bármilyen gépre!szerintem a legjobb rész volt!Csak azért szereztem be anno Gamecube-ot!
#17
hakydakillahModerátor
16. hát ez a RE most meglepett. 2009-re tippeltem, olyan közelinek éreztem :-D Bár nálunk is hasonló szitu, mikor látok egy "gyereket" kocsit vezetni, aztán kérdem én:
- Hát ez a takony? Mit keres a kocsiban?
És jön a válasz:
Már 19 éves...

Ekkor leesik az állam, mert mintha tegnap lett volna 14 :-)
#16
#14: vah,ne is mond.Mindig kiborít az öregedés gondolata.
#15
#14: Hja , mikor meg vettem még ps2re akkora szám volt .. Csak lestünk mennyi újítást kapott a játék menet . Támogatom az ötletet , legyen dobozos verziója is . Bár nekem itt dekkol mind 2 rész PS2re . Sőt még a dreamcastos veronica is megvan :)
#14
hakydakillahModerátor
Pont akartam morogni, hogy a RE4 még szinte friss játék... És nézem, 2005-ben jelent meg... :-) Ilyenkor veszem észre, hogy mennyire rohannak az évek.
#13
#10: Én nem csak azt, hanem a Resident Evil 2-öt is, de persze örülnék ennek is.
#11
lehet lemezes verzió is megjelenik mint néhány dlc-nél is, ha megveszik az elegendő példányszámot
#10
K2 The HighestModerátor
Hmm...Jó lesz ez:) De a Resident Evil 0 amit szeretnék HD-ban PC-re...Az milyen kemény rész volt...:)
#8
Nem tudom, a Code Veronica még így is elég csúnya, nem tudom, hogy ha végre rászánják magukat, miért nem, legalább csak súrolják a remake 1 szintjét? Vagy ha már HD akkor miért nem full HD?? A Theme ICO Collection azért remélem jobb lesz....
#7
#5: Na ja annak van egy filingje bár néha pofátlanul sokat elkérnek egy egy game-ért
pl láttam cod mw 2 még anno mikor kijött ps3-ra 40.000 kértek érte :(

Am ahogy látom a játékmenet ugyan az lesz mint a re 4-be de fejlettbe grafikával minek azért örülök :) Így tényleg jobb lesz vele gamelni :)
#6
Trophy/Achievment rendszert támogatja??
#5
letolthetos format en is utalom.sokkal jobb ha ember dobozkaban kezeben tartja.
#4
Lemezes verzió nemlessz?
#3
Ez mekkora sz@r...reméltem, hogy legalább dobozban kaphatjuk meg, de tévedtem.Ezzel is csak sporolnak a kiadók /CAPCOM/. Annyira utálom az ilyen letöltögetös gameket, nincs kézzelfogható látszatja, na de mindegy remélem így sokkal olcsobb lesz és nem kell kiadni érte akár 8000 forintot sem