Először mozog a Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi

  • Írta: InGen
  • 2011. július 1.
  • Videó
Link másolása
Legutoljára a PlayStation 2-es Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3-at neveztem frankó DBZ alapú játéknak, s úgy tűnik, mindenki legnagyobb örömére a sorozat folytatódik. Még több kamehamehaval, még jobb grafikával, és teljesen lepuszítható tereppel érkezik az Ultimate Tenkaichi.

A készítő japán Spike egyenesen az eredeti manga grafikáit és a sorozat eredeti szinkronját használja fel arra, hogy minden korábbinál autentikusabb Dragon Ball-élményt hozzon el a képernyőre. Az Ultimate Tenkaichi legfontosabb tulajdonságai a tovább fejlesztett grafikus motor, a még részletesebb karaktermodellek, és a minden elemében rombolható környezet.

50.
50.
konkolyadam
#28: Nem értem mit kell itt leoltani az embert, a kommentemben semmi rossz indulat nem volt. Ha már olyan gyönyörűen felsoroltad a cuccaidat, elmondom, nekem is megvan mindez :) Kivéve a kontrollert a PC-hez. Én csak azt mondtam, hogy ezeket a játékokat véleményem szerint a kanapén ülve, egy rekesz sörrel, a TV előtt ülve érdemes játszani. Személy szerint én utálnék gépen Mortal Kombat-ezni, Soul Calibur-ozni vagy ebben az esetben DBZ-zni.
49.
49.
ampeeer
!!!SPOILER!!! Gameplay video:
1.:http://www.youtube.com/watch?v=eYsQSUMUWfc&feature=related
2.:http://www.youtube.com/watch?v=YsF03BVncho&feature=related
3.:http://www.youtube.com/watch?v=HCZZ5aM_fo0
48.
48.
GohanSSJ
Nekem ez a lerombolható terület tetszik az ujj game be meg az hogy a 2 támadás egymáshoz ér és nyomni kell a gombot :D 2 Kamehameha találkozásánál:P
47.
47.
GohanSSJ
#46: Sok lesz benne a QTE az tuti :)
46.
46.
SsjCsoki
szóljatok ha tévedek vagy erösítsetek meg. nézzegettem a gameplayeket és egyszer olyan a mozgás mint a raging blastba eccer meg olyan mint a burst limitba... WTF?? be lehet állítani a kamerát ennyxire?
45.
45.
SsjCsoki
http://www.youtube.com/watch?v=orSBCHw6DBw
44.
44.
SsjCsoki
#37: Én is mindent tudok a Dragon Ballról a filmeketet is kivülröl tudom,meg ajánlom figyelmedbe a dragon ball multiverse-t kurva yo méltó folytatása a dragon ballllnak nem ugy mint a dragon ball af. az ultimate tenkaichi pedig olyan mint a raging blast meg a budokai keveréke,burst limit számomra akkor is egy yo storyt levezetö játék,de akkor is arcados nagyon és nem adja vissza annyira a támadásokat mint a raging balst csak nézd meg a super attackokat you tubon és vágni fogod miröl beszélek,meg a raging blastban van karakter fejlesztés csomó super atttack közül válogathatsz meg a kristály gömbök is ott vannak ááá :D na bocs csak kifakadt így 12 óra meló után :D
43.
43.
GohanSSJ
#42: Igen ez az a játék csak ez lett a neve hogy Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi mert szavazhattak a fanok hogy milegyen a neve a játéknak:)
42.
42.
SamS
http://www.gametrailers.com/game/dragon-ball-game-project-age/14831

akkor most tulajdonképpen ez a játék az utlimate t. ? vagy most idén két játékot kapunk ?
41.
41.
Killerbee
#38: Milyen? Hüvelykujj?
40.
40.
Batri
Remélem ez végre megüti a ps2-es részek szintjét, jó volna már valami értelmes DB játék.
39.
39.
Yagami Light
#23: Szerintem PC-n is ugyanúgy élvezhető lenne csak ezt direkt így csinálják, hogy az ilyen bunyós gammákat inkább konzolokra adják ki, hogy vegyék a konzolt is.
A Hack&Slash és a Fighter műfajnak nagyon sok rajongója van és direkt konzolra csinálják őket, hogy vegyék azokat is. Üzlet az egész. Ha minden (fajta) játék kijönne minden platformra, abban nem volna semmi pláne. Így akinek pl XBOX-a van, de nagyon akar játszani mondjuk a God Of War 3-al vagy az Uncharted részeivel és még sorolhatnám, az kénytelen PS3-at is venni. Aki a Stratégiát szereti nagyon, az a PC-jét is kell, hogy fejlessze, mert azon van a legtöbb ilyen stb.
38.
38.
GohanSSJ
Holnap már lesznek ujj gameplay videok is:)
37.
37.
latyaa
#36: Hát sajnos nem osztom a véleményed a Raging Blast szerintem nem lett valami jó játék ( nagyon nagy Db fan vagyok a sorzatot vagy 10szer ládtam és meg említem most nézem újra most vagyok a 143 résznél de ez mondjuk lényegtelen és a Burst Limit az valami fantasztikus játék lett szerintem isten játék a Db-ben és ezis nagyon jó lesz tuti előfogom rendelni de ez én véleményem persze és remélem nem bántotalak meg
36.
36.
SsjCsoki
sztem a raging balst az eléggé yo játék volt világ szinten mert ez a játék volt amit a fanok támogattak,és voltak olyan yó fejek a bandai-nál h a kettöhöz már lehetett kivánságokat írni.Az ultimate Tenkichi pedig kizárólag csak is a fanok kérései alapján készült el,és volt még vagy 5 fajta alcím de ezt választották a fanok. a burst limit-tel meg az volt a baj h sima arcade játék nem hozza vissze azokat a speciális mozgásokat amiktóet a raging balstba és ebben a játékban láthatunk majd.
35.
35.
n_csacsi
#34: kösz, akkor megvárom ezt! :D
34.
34.
amd33
#31: Raging Blast 2 és az 1 is kukába való game az egyetlen jó dbz next genre a burst limit volt!!!
33.
33.
savior10
0:38 Its Over 9000!!!!!!! XDXD
Amúgy tényleg kár ,hogy ilyeneket nem adnak ki Pc-re.
32.
32.
p3ti
#28: Elkeseredettséget érzek. Nem kell felkapni a vizet mert nem jön ki PCre.
31.
31.
n_csacsi
#30: bocs Raging blast 2-re gondoltam a story mode és az összehasonlítás kapcsán is...
30.
30.
n_csacsi
Akkor most melyik a jobb? a Burst Limit 2 v ez? mert én akarok egyet venni majd, de nem tudom melyiket...
A burst limit 2-ben van egyáltalán story mode?
29.
29.
sayainbarni
100% h elsőnapos vétel!
28.
28.
JcGross
#23: Képzeld nekem van X360 kontrollerem PC-hez, és szerintem ugyanúgy tudnám élvezni a 21"-es monitorom elött a székben 5.1 hanggal 1080p-ben mint te a nyomorult TV-d előtt 720p-ben.
27.
27.
keiji maeda
még egy gagyi-tucat-dragonball-os tenkaichi tipusu tps nézetű játék , miért nem folytatják már a Burst limitet az legalább még hasonló volt a Dragon Ball Z Budokai 3 hoz :(
26.
26.
KIM666
Nekem tetszik,de remélem nem csak fél sztoryt nyomnak,mint a burst limitben! Amugy várós!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...