Bezárt a Split/Second fejlesztője

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 1.
  • Gyászhír
Link másolása
Miután májusban 40-re maximalizálta a Disney a Black Rock brigádját, ma robbant a bomba, hogy a maradék munkaerőnek is új állás után kell néznie, miután a Pure és a Split/Second készítői végleg lehúzták a rolót. Ez már biztos és az is, hogy a srácok a már készülő új projektjüket sem fejezhetik be.

Úgy látszik, rájár a rúd az arcade autóversenyek fejlesztőire, a Bizarre után a Black Rock zárt be, pedig anno, a Pure megjelenésekor még igen szép remények elé néztek. Három év alatt csődbe jutottak. Májusban már csak 40 fő folytatta a stúdió nagy titokban készült új projektjét, ám a Disney Interactive végleg bezárta a csapatot.

A hivatalos közeleményben az áll, hogy a jövőbeli munkájukat sem folytathatják, a vállalat tegnap már értesítette is az érintetteket a végleges leépítésről, a Disney a továbbiakban nem lát fantáziát a Black Rockban.

Nagy baj nincs, elvégre a már májusban lapátra tett fejlesztők két stúdiót is alapítottak Roundcube Entertainment és ShortRound Games néven. Reméljük, folytatják a hagyományokat és a jövőben igazi, feszes címeket hoznak el a számunkra. Egy olyan kiadóval, aki mindenféle kreativitásnak teret enged.

Hajrá ex-Black Rock tagok!

13.
13.
McDuff
nagy kár és nem is értem,a disneynek sztem játék téren csak ebből a 2 játékból volt pénze!
12.
12.
Cuppak
Split/Second és pure is nagyon jó volt ;(..
11.
11.
gucho
én is vártam a folytatást, jó kis autóverseny volt
10.
10.
BloodyDeath
#9: Jah :) egyet értek, de hangsúlyoznám, s másképp fogalmazom meg.
Énnekem ratyik. A Purt probálgattam, de egyáltalán nem jött át. A S/S-dal játszottam boxon meg psen is, de mind két konzolon kifulladt nálam a 6. szinten. De abban a legnagyobb érvágás számoma, hogy nem volt manuális vátás. Persze értem én, hogy EZ arkade gamma, de akkor is azt belerakhaták volna.
9.
9.
NECROSMOKE
Nem is csodálkozom, ha ilyen fos gémeket csináltak(bocsi de nekem 1ik sem tetszett és ITT PONTOT is tennék a mondatom v égére, nem akarok vitát...köszönöm)
8.
8.
Jinbobo
A Split/second -ot IMÁDOM! Az összes trophyt megszereztem benne, és marha jó versenyeket szoktunk nyomni a baráti közeggel. Vártam a folytatást. Remélem a srácok tehetségére felfigyel valami kiadó és akkor még a Split second2 is esedékes lehet.
7.
7.
Motig
#2: a dinsy már akkor elkezdet haldokolni amikor kitalálták csak CG lesz a moziba semmi kézel rajzolt...:((Lilo és Stick volt az utolsó ás ütőt is rendesen pedig nem voltam 6 éves...)
5.
5.
joshfeed
Kár, pedig a Split/Second és a Pure is jó volt :(
4.
4.
vortexqa
Kár, pedig a Pure nagyon jó volt anno :(
3.
3.
DON GONDOCS
a disney megelégszik a cars animációs film szintű verseny játékokal, na az sem volt rossz, de pure mégis minőségibb játék
2.
2.
Mortis
A Disney inkább koncentrálna a színvonalasabb mesefilmek vászonra ráncigálására, nem ezeknek a csapatoknak a bezárására. Nem volt rossz az a S/S, meg a Pure is egész élvezhető volt. Nem érdemeltek ilyet.
1.
1.
pjoco
Vártam a folytatást erre tessék nem lesz! :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...