Megvan a Rise of Nightmares dátuma

A Sega tegnap hivatalosan is bejelentette kinectes túlélő-horrorjuk megjelenési időpontját, s ha hihetünk a híreszteléseknek, igazi kiforrott felnőtteknek szóló címmel gazdagodunk végre a Microsoft mozgásérzékelős szenzorjának kihasználásával. Horrorrajongóként a fél vesénket odaadnánk érte.

Ha jól kupán vágnátok bennünket és reflektorfénnyel az arcunkban arra kérdeznétek rá, hogy melyik játékot várjuk leginkább Kinectre, akkor egyértelműen a Rise of Nightmares-t böknénk ki vérző púppal a fejünkön. Nem pusztán azért, mert hardcore arcok vagyunk, hanem horrorfanok is. A SEGA pedig mindkét kritériumot átnyújtja nekünk piros szalaggal.

A történet sem mutat túl a hollywoodi kliséken: egy amerikai turistát alakítunk, aki mindent megtesz azért, hogy kiszabadítsa feleségét egy őrült tudós markaiból. Igazi hideglelős és trancsírozós élményre számítunk. Remélhetőleg a narratíva mellett a Kinecttel még finomabb vérengzésbe foghatunk.

Ja és igen, a dátum! A Rise of Nightmares idén szeptemberben fog megjelenni, addig pedig csak pár rémálommal teli alvást kell kiböjtölnünk. Ugyanebben a bejelentésben erősítették meg a japánok, hogy a Virtua Tennis 4 július 8-án jelenik meg PC-re.

Sonic és Mario Wii-n novemberben dolgozza fel a 2012-es olimpiai játékokat, míg a 3DS-es változata jövő februárban landol a boltokban.

15 komment - szólj hozzá!