A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezonhoz közeledve egyre kevesebb nagy cím kerül boltokba, de ezek azért tudnak úgy teljesíteni, hogy bekerüljenek a legkeresettebb játékok közé. Legutóbb a F.E.A.R. harmadik része domborított, igaz Paxton Fettel és Point Man akciója nem ért dobogós helyezést.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#14
#12: kb ezt tudtam volna én is írni... gj
#13
PC húzza rendesen :D
#12
#10: Attól mert nálunk a warez a természetes külföldön box-ra és ps-re se getrengető a warez legalábbis az eladásokon nem igen látszik. A PC-s eladásokon viszont eléggé látszik. 10 konzolos eladott CoD-ra jut 1 PC-s. A kiadók ezzel tökéletesen tisztában vannak és ezért nem jön egy csomó game PC-re, mert egyszerűen nem éri meg. Maximum akkor ha a hardvergyártók jól megtömik a zsebüket egy kis pénzel.
#11
fear 3 nagy királyság főleg coopban!!!
#10
#9: mitha másra nem lehetne warezolni.. :D off.
#9
#8: Mivel pont ezeknek a termékeknek volt árcsökkenése PC-n. Eladási listán a pc ló**** helyen van. Miért is nem dobnak ki sok játékot pcre? (warrez?)
#8
Az első 8 helyet egyértelműen a PC döntötte el.
#7
#5: Ha nagy leszel rájössz, hogy az nem játék ergo nem ellenfél a te játékod számára. :) A magyar eladási listáért kár harcolni, máshol meg úgysincs WoW kártya.:D


Cuppak: WoW kártyát havonta mindig ugyanaz az x ember veszi meg kb. míg a szoftverek eladásai növekednek folyamatosan így összességében több fogy mint kártyából, úgyhogy a WoW kártyát nem is szabad figyelembe venni.

A listán nekem a Wii Sport Resort játék a legnagyobb meglepetés ugyanis azt szinte csak alapgéppel lehet kapni, ergo igen jól fogy a Wii nálunk.
#5
Ha nagy leszek csinálok 10 olyan játékot ami letaszítja a WoW előfizetői kártyát a Top 10-ről.
#4
BFBC2-t többen veszik mint a wow-ot :o, jó hallani.
#2
(poén)
#1
Lol nem lett első az előfizetői kártya O_o
Haldoklik a WoW?!