Fight Club különkiadás szombaton, Budapesten

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 6.
  • Rendezvény
Link másolása
A verekedős játékok megszállottjainak célszerű lesz hétvégén Budapest felé venni irányt, a belváros "joydobáló" szórakozóhelyén ugyanis óriási bulit rendeznek a műfaj tiszteletére. Lesznek versenyek, rádiós élőközvetítés és persze nagyon jó hangulat. Megennéd Scorpiont reggelire? Ott a helyed!

A PlatinumShop, a KonzolSzektor és a Fight Club szervezésében szombaton Fight Club Special Event partit rendeznek a Club4Players szórakozóhelyen, ahol Mortal Kombat, Super Street Fighter IV: Arcade Edition és Tekken 6 számokban is indítanak majd versenyt. Az őrült hangulat mellett a KonzolSzektor élő rádióközvetítéssel és interjúkkal készül, lesznek nyeremények, a támogatásról pedig a játékokat is forgalmazó CNG Hungary gondoskodik.

Amit tudni kell:

  • A versenyek HD kivetítőn és LCD tévéken zajlanak, PlayStation 3 platformon.
  • A pontos kezdési időpont: 2011. július 9. (szombat), 14 óra.
  • Ide kell jönni: Club4Players, Budapest, VI. kerület, Ó utca 36.
  • Még több érdekességet és részletet találtok a Fight Club fácse-oldalán!
12.
12.
PankiManki
basszameg lemaradtam rola
11.
11.
PankiManki
úúúúú megprobálok elmenni *.*
8.
8.
Sheodon
Valaki tud valamit arról, hogy mennyibe kerül a nevezés? Nekem mindegy, de egy ismerősömnek, aki nevezne, annyira már nem, szóval ha valakinek van némi infója erről, annak örülnék, ha megosztaná.
7.
7.
shooter1234
Bakker ha helyi tag lennék és nem kéne odafelé 4 és fél órát vonatoznom akkor tuti benéznék. Amúgy én meg 7végén rokonokhoz megyek.
5.
5.
Jinbobo
Tekken 6-ban próbára tenném magam, de sajna pont hétvégén kell mennem dolgozni, így ez most kimarad. Lélekben ott leszek.
4.
4.
Raam989
Woohoo! Cipőzés lesz Mortálban!
1.
1.
nero66
Azt még nem tudni mik a nyeremények?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...