Limbo - PC-s, PS3-as megjelenési dátum

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Xboxon már mérhetetlen sikereket arató, melankolikus és komor platformjáték, a Limbo végre megérett arra, hogy PC-n és PS3-on is tiszteletét tegye. A PlayDead bejelentette, hogy elsőként PSN-re érkezik meg a cím - még július végén, míg Steamről jövő hónap elején ránthatjuk le.

Hamarosan véget ér az egészen egyedi hangulattal megáldott Limbo XBLA-s exkluzívitása, a játék fejlesztői tegnap hivatalosan is megerősítették, hogy az Egyesült Államokban július 19-én érkezik a cím, míg Európába egy nappal később, július 20-án - természetesen a PlayStation Networkös verzióról beszélünk.

A PC-s kiadás sem várat sokáig magára, mely világszerte augusztus 2-án válik letölhetővé a Steamről. Akik imádják a mámorító, zsigerekig hatoló zenéket, számukra jó hír, hogy a teljes soundtrack letölhető lesz az iTunes-ról is, már jövő hét hétfőn.

Rendkívül örülünk a hírnek, őszintén reméljük, hogy még számos XBLA-s sikercím költözik más platformokra is a jövőben. A Limbo az egyik legmarkánsabb gyöngyszem.

7.
7.
Wrangler
Milyen mámoros zene? LOL !... egyébként nem durran a játék, sima oldalról nézetes ugribugri
6.
6.
gucho
4.
4.
Vopesz
Mármorító zsigerekig hatoló zenék? Soundtrack? WTF? Ennek a játéknak nincs is zenéje, legalábbis azt a szintű ambientet ami ebben van, nem nevezném zenének, inkább háttérzajnak. Persze ez nem negatívum, mert ez is hozzáad a játékhoz nagyon sokat, nem bántam meg, hogy megvettem, de erre a "soundtrackra" pénzt adni...Ülj ki egy parkba egy padra, jobban jársz.
#2 az ára 1200 ms pont, asszem az pns-en 15 dolcsit, vagy kb. 10 fontot jelent, gondolom a steam is ugyanez lesz.
3.
3.
McDuff
ez a játék eszméletlen!hihetetlenül egyedi és kreatív aki ezt kitalálta!örülhetnek a többi platform tulajdonosai hogy 1 ilyen játékkal lehetnek gazdagabbak,ezt mindenkinek látnia kell!:)
2.
2.
Gunner23
Az áráról tudni valamit?:D
1.
1.
Sarkadi
Remek,megnézzük majd! :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...