Elképesztő kiadás a Resident Evil 15. szülinapjára

Ebben az évben ünnepli 15. születésnapját a zombis játékok ősapja, a Resident Evil. Azóta már megszámlálhatatlanul sok fő epizódot és mellékágat megélt frencsájz tiszteletére a Capcom igazán különleges kiadással készül. A Resident Evil 15th Anniversary Box minden rajongónak kötelező.

Kamaszkorba lépett a Resident Evil, gratulálunk a Capcomnak a sorozat töretlen sikeréhez - s bár az utóbbi időben talán nem találják a fonalat, a múlt emlékezetes darabkái mindenképpen megérnek egy ünnepélyes újrakiadást. Így gondolta a kiadó is, így most minden vérbeli rajongó száját igyekszik betömi egy nagyszerű gyűjteménnyel.

A Resident Evil 15th Anniversary Box tartalmazza a Resident Evil: Director's Cutot PlayStationre, a Resident Evil 2-t szintén PlayStationre, valamint a Resident Evil 3: Last Escape-et szintúgy az Sony első generációs konzoljára.

A dobozban megtalálható lesz a nemrégen bejelentett Resident Evil: Revival Selection PS3-as változata (ez lesz a Resident Evil 4 és a Code: Veronica X HD-felbontásra húzott verziója, valamint mindkét játék soundtrackje). S.T.A.R.S. és Umbrella Corporation matricák és jelvények. A csomagban a Resident Evil 5 nincsen benne, viszont hely neki is van - ide betehetjük a saját példányunkat.

Az ár nagyságrendileg 96 dollár körül mozog, ami szinte semmi egy ilyen gyűjteményért. Egyelőre csak Japánban, de nem lennék meglepve, ha a nyugatra is érkezne belőle pár példány. A limitált kiadás szeptember 8-án jelenik meg.

Köszönjük, NECROSMOKE!

20 komment - szólj hozzá!