Elképesztő kiadás a Resident Evil 15. szülinapjára

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 9.
  • Hír
Link másolása
Ebben az évben ünnepli 15. születésnapját a zombis játékok ősapja, a Resident Evil. Azóta már megszámlálhatatlanul sok fő epizódot és mellékágat megélt frencsájz tiszteletére a Capcom igazán különleges kiadással készül. A Resident Evil 15th Anniversary Box minden rajongónak kötelező.

Kamaszkorba lépett a Resident Evil, gratulálunk a Capcomnak a sorozat töretlen sikeréhez - s bár az utóbbi időben talán nem találják a fonalat, a múlt emlékezetes darabkái mindenképpen megérnek egy ünnepélyes újrakiadást. Így gondolta a kiadó is, így most minden vérbeli rajongó száját igyekszik betömi egy nagyszerű gyűjteménnyel.

A Resident Evil 15th Anniversary Box tartalmazza a Resident Evil: Director's Cutot PlayStationre, a Resident Evil 2-t szintén PlayStationre, valamint a Resident Evil 3: Last Escape-et szintúgy az Sony első generációs konzoljára.

A dobozban megtalálható lesz a nemrégen bejelentett Resident Evil: Revival Selection PS3-as változata (ez lesz a Resident Evil 4 és a Code: Veronica X HD-felbontásra húzott verziója, valamint mindkét játék soundtrackje). S.T.A.R.S. és Umbrella Corporation matricák és jelvények. A csomagban a Resident Evil 5 nincsen benne, viszont hely neki is van - ide betehetjük a saját példányunkat.

Az ár nagyságrendileg 96 dollár körül mozog, ami szinte semmi egy ilyen gyűjteményért. Egyelőre csak Japánban, de nem lennék meglepve, ha a nyugatra is érkezne belőle pár példány. A limitált kiadás szeptember 8-án jelenik meg.

Köszönjük, NECROSMOKE!

19.
19.
NECROSMOKE
#15: Okés, értettem.Az elején olvastam még :D
15.
15.
K2 The Highest
#14: Csak ki lett javítva...Eredetileg azt írták benne van.
14.
14.
NECROSMOKE
#8: Ebből a hírből? Ebben nem ír olíat, hogí benne lenne "A csomagban a Resident Evil 5 nincsen benne, viszont hely neki is van - ide betehetjük a saját példányunkat."
13.
13.
Mortician
Ha nem PS3-as lenne a Code Veronica X és a Resident Evil 4, akkor még érdekelne is a csomag. A PS1-es részeket gond nélkül vitte volna a PS2-m, de PS3 híján az előbbi kettőnek nem veszem hasznát... Kár... :(
12.
12.
starfox
11.
11.
AnimeWarlord
Most akkor a régi részek ps1-re jönnek ki?
10.
10.
batonai87
#9: Én hiszek Neked! De itt ezt olvastam, úgyhogy erre alapoztam. :-)
9.
9.
Oliv3r
#8: a hírben rosszul írták le, nézz utána nyugodtan...
8.
8.
batonai87
#6: A hírben pedig ez van! Én innen veszem az infót...
6.
6.
Oliv3r
#5: tévedés...

#3: biza nekem is fáj rá a fogam, szerintem lesz nyugaton is valami hasonló kiadás.
5.
5.
batonai87
4.
4.
Mortis
Na, most megnyaltam a szám szélét...A Resi 5 kimaradását meg kicsit sem sajnálom.
3.
3.
roli33
#1: Még ha az nincs is benne, csak rá kell nézni: Igazi különlegesség, tartalmas. Nem felesleges kacatok vannak a csomagban, hanem JÁTÉKOK! Nem is akármilyenek! Jó lenne, ha lehetne itthon kapni...angol nyelven.
2.
2.
K2 The Highest
#1: Igaz csak egy tároló van benne!
1.
1.
Oliv3r
A Resi 5 nincs a csomagban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...