Szeptemberben jön a The Monkey Island Special

Ha egy idősebb játékost megkérdezel, melyik volt a mára már szinte kihalt kalandjátékok műfajának legnagyobb képviselője, valószínűleg elég nagy arányban a The Monkey Island-sorozat jutna eszükbe. A szeptemberben megjelenő különleges kiadással visszaidézhetjük a régi szép időket.

A csomag tartalmazza a The Secret of Monkey Island Special Edition, és a Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck’s Revenge játékokat, új hangfelvételekkel, feljavított irányítással, súgó rendszerrel és kézzel rajzolt grafikával, míg a második részhez audió kommentár is jár a mára legendássá vált készítőktől, Ron Gilberttől, Tim Schafertől és Dave Grossmantól.


De itt még nincs vége: mindkét részhez jár egy-egy soundtrack lemez és concept rajzok, valamint igazi csemegeként megkapjuk a concept rajzokat a soha el nem készült Monkey Island animációs filmről, melyen egyébként az Industrial Light & Magic dolgozott.

A legjobb azonban, hogy az anyag PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is megjelenik, egészen konkrétan szeptember 9-én.

4 komment - szólj hozzá!