Szeptemberben jön a The Monkey Island Special

  • Írta: InGen
  • 2011. július 10.
  • Hír
Link másolása
Ha egy idősebb játékost megkérdezel, melyik volt a mára már szinte kihalt kalandjátékok műfajának legnagyobb képviselője, valószínűleg elég nagy arányban a The Monkey Island-sorozat jutna eszükbe. A szeptemberben megjelenő különleges kiadással visszaidézhetjük a régi szép időket.

A csomag tartalmazza a The Secret of Monkey Island Special Edition, és a Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck’s Revenge játékokat, új hangfelvételekkel, feljavított irányítással, súgó rendszerrel és kézzel rajzolt grafikával, míg a második részhez audió kommentár is jár a mára legendássá vált készítőktől, Ron Gilberttől, Tim Schafertől és Dave Grossmantól.


De itt még nincs vége: mindkét részhez jár egy-egy soundtrack lemez és concept rajzok, valamint igazi csemegeként megkapjuk a concept rajzokat a soha el nem készült Monkey Island animációs filmről, melyen egyébként az Industrial Light & Magic dolgozott.

A legjobb azonban, hogy az anyag PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is megjelenik, egészen konkrétan szeptember 9-én.

4.
4.
NECROSMOKE
Ez jó.A PSN-ről meg akartam(akarom)venni a többi részét is.
3.
3.
JoHnNiEE
#2: Köszönjük az értelmes hozzászólást.
Számtalan ok miatt újítanak fel rengeteg régi klasszikust.
A régi fan-ok megörvendeztetése mellett nyomos oknak mondható h rengeteg olyan makkarcu van, ( mint te ) aki azért nem nyúl hozzá a régi "mesterművekhez" mert fúúúúúj pixeles, és 16 színből tevődik össze. Tehát , biztos vagyok benne, h te is szívesebben próbálnál ki egy olyan játékot ami megfelel a mai igényeknek de mégis tartalmazza a régiek zsenialitását.
2.
2.
Nathan
mostanába ez a trendi h régebbi játékokat felujitanak gondoljunk csak a ps2 god of war-a vagy még sorolhatnám tán a kockák már kifogytak az ötletekből???
XDXDXDXDXD
1.
1.
Akira
IMÁDOM!!! Bár Ron Gilbert-től a Zak McKracken az örök favorit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...