R2-D2-s Xbox 360-nal jön a Kinect Star Wars?

Bár a Kinect Star Wars a mi tetszésünket nem nyerte el maradéktalanul, az biztos, hogy a Microsoft a Kinect egyik legfontosabb címeként tekint rá - már csak a név miatt is. Természetesen a hype sem maradhat el, az újoncokat állítólag R2-D2 mintázatú Xbox 360 várja majd.

A Kinect Star Wars az év végén kerül boltokba, és ha hihetünk a híreknek, a Microsoft nem akármilyen extrával kedveskedik a rajongóknak: egy R2-D2 mintázatú, vagyis fehér-kékre festett Xbox 360-at dob piacra, amely mellé egy szintén átszínezett Kinect is jár majd természetesen. Bár szinte biztosra vehető, hogy a csomag nem lesz olyan király, mint az alább látható, házilag átalakított gép, néhányaknak biztosan megtetszik majd.

A Kinect Star Wars egyébként az egyik első projekt volt, amit bejelentettek a mozgásérzékelős kamerához, igazán viszont csak az idei E3-on kezdték el mutogatni. A játékosoknak - merthogy akár ketten is játszhatnak egyszerre - a karjaikkal kalimpálva kell fénykardozniuk, az Erőt használniuk, és így vitelezhetnek ki egyéb kunsztokat is. Ahogy többször megírtuk, szerintünk a játékmenetre ráférne némi csiszolás, de a hangulat egyébként nagyon rendben van.

A Microsoft szokásához híven nem kommentálta a pletykákat.

20 komment - szólj hozzá!