A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Megérkeztek a legfrissebb játékeladási toplisták, azonban a legutóbbi felhozatalhoz hasonlóan most sem változott érdemben a sorrend. Összesítésben a szokásos slágercímek arattak, akadnak köztük frissebb és kevésbé frissebb címek - az aranyérmes például a Battlefield: Bad Company 2 lett.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#15
#14: Bár javítást vártam, de azért egy válasz komment is elég lett volna, hogy sry, elk*rtam. Ti nem követitek figyelemmel a cikkeiteket, miután bedobtátok azt az Internetbe? Érdekes...
#14
#13: Mégegyszer megnézve a Wii listát, ez milyen játék:
7. Mario & Luigi
?

10 bejegyzésből 3 hibás...
#13
Wii-nél hibás. Kétszer van benne a Wii Play:

2. Wii Play (kontrollerrel)
4. Wii Play (kontrollerrel)

Valamint ez a két bejegyzés nincs összegezve:
8. Wii Sports Resort
9. Wii Sports Resort csomag (fehér)
A 8. a dobozos lehet, a 9. helyen lévő pedig a géphez adott sw.
#12
#11: Igazad van, nálunk a PC a király de ez nem is csoda ilyen árak mellett.

Cuppak: Tescot én spec azért nem szeretem mert mindig tömeg van és hosszú sorok plusz azért nincs olyan játék kínálat mint egy MM-ban, szerintem. :)

Amúgy konzolos játékot vagy bármi kiegészítőt gyak. tilos MM/Saturn helyeken venni. Múltkor láttam bent a sima GT5-öt laza 19.990 forintért. Azt hittem rosszul látok.
#11
#9: Igen ezzel mind tisztában vagyok, haverjaim mind ilyen konzolosok.
Csak mondom, minden ilyen hírnél (ahol ugyanígy a PC vezetett) leírtam, hogy véleményem szerint, a PC a vezető ágazat Magyarországon. És akkor mindig jött 1-2 ember aki elhordott pár dolognak, utána elmagyarázta, hogy miért a konzol a vezető Magyarországon... és már kicsit elegem volt :D
#10
#9 Tesco-t kifelejtetted:P, én pl onnan szoktam megvenni a játékokat :D.
#9
#7: Nálunk a helyzet más. A többség a konzolos játékokat használtan csere-bere útján szerzi mindenféle konzolboltból. Azok meg sokszor még számlát se adnak... PC-s játékokat viszont jellemzően 3 helyről: CDGalaxis, 576, Saturn/MM szerzik be az emberek, plusz azért árba jóval barátságosabbak a PC-s játékok, tehát nálunk valóban jobban fogynak. Nyugatabbra meg 10 konzolosra jut 1 max 2 PC-s. Valóban ez Magyarország jól mondtad. PL. Xbox-ot itt alapból azért vesznek sokan, hogy flasheltessék. Egyébként én a nevek mögötti számokra lennék kíváncsi, így vakon max tízezres értékeket tudok elképzelni.
#8
#7: Pontosan azt akartam írni mint te az utolsó mondatodban! Egy német rokonom havi 3-4 új játékot szokott vásárolni és nem sajnálja az 50-60 €-kat mert megteheti. Szerencsére rám is gondol néha és amit kitol azt elküldi postán :)
#7
#6: Értem én ezt... én is pont erről beszélek, hogy konzolon kevesen vesznek új játékot, meg sokakat csak a single érdekel és flasheltetnek meg minden, alapból kevés családban van konzol stb...
Csak már itt GK-n annyiszor etoltak, hogy így vezet a konzol, meg úgy vezet, és első 5 helyet PC lőtte be, úgy, hogy konzolokkal szinte nem is volt egyezés... ez Magyarország kérem szépen, nem amerika.
#6
#4: Mert egy családban többnyire van egy PC amit még használhatnak játékra. Kb 100 családból jó ha van 10-20-nak konzolja és ebből 5-8 vesz havonta több játékot. Én speciel használtan veszem meg és azt nem számolják bele a TOP listába. Főleg hogy újan 14 ezer ft használtan kb 6-7 ezer ft.
#5
#4: Miből gondolod hogy a PC vezet? :D Nem eladási sorrend szerint írták a platformokat, persze bár igaz lenne.
#4
Hiába mondják, hogy a konzol így, meg úgy vezet, mert azon nincs annyi warez. Itt látszik... PC vezet...
Egyébként MW2 még mindig odavág azért...
#3
fojeszModerátor
Nem srácok, a Spore az Spore, az Assassin's Creed az pedig Assassin's Creed.
#2
Assassin's Creed is gondolom a Brotherhood lenne. Amúgy WoW GC régen vezette a listát nem? :D
#1
pc 8. spore?
nem a darkspore, vagy a spore 2 az?