Csak ma ingyenes a Mass Effect képregény

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 14.
  • Hír
Link másolása
A Dark Horse egy nagyvonalú gesztussal szeretné felfuttatni a Mass Effect alapján készült digitális képregény-sorozatát: ingyenesen elérhetővé tette az első számot. Az ajánlat szigorúan csak a mai napon érvényes - ha lemaradsz róla, fizetned kell. Regisztrálsz, és már a böngésződben lapozhatod.

A képregényben bepillantást nyerhetünk abba, hogy milyen események vezettek a Mass Effect 2 történetéhez, illetve Liara T'Soni egyik kalandját élhetjük át benne; megtudhatjuk, mi történt akkor, amikor a játékban távol maradt társaitól. Az Evolution fejezet pedig feltárja a Cerberus szervezet történelmét, mely voltaképpen Illusive Man eredettörténete is egyben.

Szintén találunk egy hétoldalas előzetest is a sorozat következő darabjához, mely az Invasion névre hallgat, és már kitapossa az utat a Mass Effect 3-nak.

Ha le szeretnéd tölteni a képregényt, elsőként regisztrálnod kell a Dark Horse oldalán, majd mehet a lapozgatás, akár a webböngésződben is. Fontos tudni, hogy csak ma ingyenes a Mass Effect-füzet, holnap már fizetnünk kéne érte.

Nem kell megijednetek, ha netán nem üzemelne a szerver, a Dark Horse már előre elnézést is kért mindenkitől, elvégre olyan hatalmas az érdeklődés, ami már kicsapta a biztosítékot az üzemeltetőnél. Legyetek türelmesek!

13.
13.
Giggsy
#12: Nekem bejött a Felismerés, meg a másik két rész is. Szépen kiszélesítik a játék univerzumát, csak azt sajnálom, hogy kevés ismerős karakter van benne (most így hirtelen csak négyen rémlenek akik a játékban is szerepeltek) Mondjuk jobban megnézve mindhárom a harmadik játék fináléját vezeti fel, a második és harmadik szinte másról sem szól, minthogy bemutassa, hogy a Cerberus meg az Illusive Man mekkora tetű.
12.
12.
alex512
#9: Egyenlőre csak a Felismerés jelent meg magyarul. A kiadó tervei szerint hamarosan jön a második regény is (már meg kellett volna jelennie, a csúszás miatt lehet h végül ősz lesz belőle, mivel a nyár könyvtéren is uborkaszezon). Én pont most olvasom a Felismerést és egyenlőre nagy csalódás, mert plusz információ van benne bőven és mass effect világ, de az író stílusa egyenlőre nagyon nem jön be, majd meglátjuk...
11.
11.
Vopesz
Jó kis képregények, szerencsére hozzá tudtam jutni az amerikai nyomtatott kiadásokhoz, a nemrég megjelent Illusive man-es minisorozat is jópofa.
9.
9.
Bizony-bizony, csúnya gonosz bácsik leszedték, sőt van olyan paraszt aki annyira megátalkodott, hogy kinyomtatta magyarul, színesbe és beletette az eredeti gyári dobozába, mint extrát. Most mondd meg mivé lett ez a világ ?! :)

off: most rendeltem meg épp a "Felismerést", de a többi hármat nem találtam sehol magyarul... :( Egyáltalán megjelentek vagy csak terv maradt ? :(
8.
8.
Slik
#1: megjelenés előtt felraknak játékokat.... szerinted egy képregénnyel máshogy van? :D
7.
7.
Giggsy
#1: A Piratebay-en már a megjelenés óta fent van... Sőt magyar torrent oldalakon már magyar nyelven is megtalálni. Szóval aki kalózkodva akarja megtekinteni, az már látta.
5.
5.
Hát a redemption hogy is mondjam ? Olyan kis "egyszerűcske" volt... Nem mondanám, hogy gagyi, elvégre ME infómorzsa, de nagyon nagy jóindulat kell hozzá, hogy ne tegyem...

Sokkal szívesebben láttam volna inkább DLC-ként is, mert pl. az Arrival-nál csak jobb lehetett volna, ami tényleg semmit sem ér :/
4.
4.
hunlord
#1: hát lehet, hogy akkor onnan szedem le, mert az ő weboldalukon valahogy nem sikerült hozzájutni. Leterheltség ide vagy oda, egyszerűen nem enged semmit.
1.
1.
Garfartix
Hát szegény Fekete Paci, sokan csak letöltik, és már dobják is fel piratebayra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...