Captain America: Super Soldier - az első tíz perc

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 16.
  • Videó
Link másolása
A képregényhősök ki tudja hányadik reneszánszukat élik a mozikban, úgy látszik, ez a séma egyidős a mozgóképpel. Még szerencse, hogy a Marvel univerzumaiban tobzódhatunk bennünk, ezúttal Amerika Kapitány van soron és annak játékadaptációja. Tekintsük meg az első perceket!

Nagy eséllyel csupán egy újabb műanyag vackot tobnak elénk a Sega illetékesei, bár ettől még lehetnek igazán kiemelkedő pillanatai is a játéknak. A fejlesztést a kanadai Next Level Games fejlesztette, de ezzel párhuzamosan a Nintendónak ütik nyélbe a Luigi's Manson 2-t is.

Pajzsuknkra nagy hangúly fog terelődni: eldobhatjuk frizbi módjára, eltéríthetjük vele a lövedékeket, de számos rejtvényt is csak vele tudunk megoldani. (Nem tudom, hogy miért pont a pajzsot ragadtam ki a fícsörlistából.) A felhozatalhoz tartozik még a rajongók körében ismerős HYDRA kastélya is. Nagykonzolokon és 3DS-en 3D-ben is élvezhetjük a Captain America-t.

A boltokba jövő hét kedden érkezik a cím.

23.
23.
Kerik
#13: nagyrészt igazad van, de az atombombáról ne felejtsd el, hogy Teller és társai ellenezték a bomba bevetését, de Truman elnök ragaszkodott hozzá, mert féltette a mocskos életét.

Trianonnál kivételesen egyetértek, itt volt az amerikaiaknak egyedül jó pontjuk nálunk, mert Roosevelt másik szerződést akart iratni, ami jobban kedvezett volna nekünk.

De ami a legfontosabb: komolyan az a király ország, amelyiknek a társadalma nagy részben már csal Big mac ből áll, ráadásul a mi magyarjainkat és más nemzetek fiait öletik meg a fronton, mert még senki se jött rá a nagy parasztvakításban, hogy pont nem Amerikának kell segíteni?
22.
22.
Kerik
amugy ez a játék kicsit hasonlít a Batman: Arkham Asylumhoz nem?
21.
21.
Kerik
#9: de USA-nak a legnagyobb a rosszponti aránya ... 56- ban is fontosabb volt nekik a rohadt olajuk mint mi.....ráadásul rákenik az arabokra hogy terroristák, holott nem tom ki szállta meg anno Irakot vagy egyéb arab térségeket....
20.
20.
Kocsis92
#18: és akkor mi értelme lenne az amerika kapitánynak?:D pont az a lényeg h AMERIKA:D
19.
19.
roli33
Nem tudom mi bajotok a lassítással, nekem tetszik. Batman AA-ban is voltak lassítások és az is tök jó volt...Ez is hasonlóan jó.
18.
18.
givi6
nem értem miért kell captian amercicannak eggyire csicsás ruhában nyomulnia,
az egész terep barnás, meg minden, csak nem csicsa piros és amcsi kék,
new york fehérrel kiegészítve :P bírnámm ha úgí csinálják meg hogy kemény felszereléssel, kevésbé feltünő színekkel, és kézifegyverekkel csinálták volna meg :P
16.
16.
giga321
Kommentátor jó. Játék szar.
15.
15.
Tshunin
#14: Biztos a játékidőt próbálják kitolni vele. Mivel a játék folyamán sok lesz a harc, és minden egyes ütésnél átmegy slowmo-ba, értékes másodpercekkel nyúlik meg a játékidő XD
Amúgy tényleg felesleges, és fele annyira sem látványos, mint azt a készítők gondolhatják. Az is lehet a harcért felelős designer csapat nagy mátrix rajongó :P
14.
14.
bsg09
Ez a sok belassítás minek kell?
13.
13.
M.invisible
#8: Bocs, de ez így ebben a formában baromság!!! Egyrészt eleve a telepesek főleg spanyol-holland-angol és francia eredetűek. Az őslakosság irtása tény, de azért még ma is élnek indiánok, még ha jópár törzs el is tűnt. A háború = üzlet. Az Egyesült Államok területén sosem zajlott még érdemleges háború (gondolok itt világ méretűre, mert persze azért volt ott függetlenségi háború, és még egyébb dolgok), így nem nehéz győzelmet aratni, hisz a veszteségek csak járulékosak (ember élet, és hadi felszerelés). Az atombombához öt nagy név köthető: Teller Ede, Neumann János, Albert Einstein, Szilárd Leo és Oppenheimer. Ja, hát igen... 3 név magyar... Az utóbbi kettő úriember amúgy a bomba használatában a főkolompos! Ennek ellenére a bomba se nem amerikai, se nem magyar fegyver, ugyanis az említett nevek többségében izraeli származásúak. Mellesleg Oppenheimer a felelős azért, hogy a világon nem csak amerikának van atomfegyver a birtokában, mert szépen eladta az oroszoknak.
Trianont meg inkább a franciáknak (kis mértékben angoloknak is, meg a többi Antant szövetségesnek) köszönd, mert ugye az az első VH után volt, és az ameriakiak nem írták alá, így akkor nem is lettek ők a Népszövetség (az ENSZ elődje) tagjai. Később Magyarország és az USA Washingtonban kötött békét, de ennek a dokumentumnak a tartalma kb egyezik a trianoniéval.
Nem védeni akarom őket, mert nem kell messzire visszatekinteni, csak az iraki háborúig, ahol ugye békefenntartóként kezdték, aztán persze mindenki tudta, hogy igazából az olajra szeretnék rátenni a mancsukat.
Viszont ha az életszínvonalat nézzük, akkor tényleg "király" ország. Minden annyi dollárba (vagy kevesebbe) fáj, mint amennyi euróba itt.
12.
12.
hedzsooo
#9: Kiegeszitenem meg azzal, h MINDENKINEK szol majd ez a film, aki a MARVEL UNIVERZUMot szereti, vmint nem keveri ossze a valosaggal es pl. tudja, h mit jelent az, h jelkep, szimbolum es h az dott kornyezettol, kulturatol is fugg, h mit jelent 1 szimbolum. ;-)

Eleg gaz lenne pl. ha Indiaba mennek es elkezdenem lenacizni oket, amiert meglatnek par horogkeresztet naluk. Ugyanigy Amerika kapitanyt is hiba lenne lenacizni, mindenfele ismeret nelkul, anelkul, h tudnank mirol is van szo az o eseteben, mit jelkepez az o szemelye.

Persze lehet belemagyarazni kul- es belpolitikai dolgokat Amerika kapitany szemelyebe, de szerintem hiba lenne. O ugyanis a Marvel Univerzum resze, igaz, a kezdetekkor meg mast is akartak vele sugalni vele az amerikaiak, de mar regen kinotte azt a szerepet, amit meg anno a 2. Vilaghaboru idejen jatszott..., mar nem csak 1 nacikat pusztito fenevad. A szabadsag jelkepe elsosorban mara.

http://www.comics101.com/comics101//news/Comics%20101/40/capamericacomics.jpg
11.
11.
Jery
Nem gondoltam, h lesz szinkron hang is! Beszaras ahogy a csavo kommentalt szerinttem jatek kozben nem is beszamithato LOL !!!!!!!!
10.
10.
Raziel88
9.
9.
Kocsis92
#8: valószínűleg nem neked szól ez a franchise, hanem az amerikaiaknak, és őket nem hiszem h zavarná hogy Amerika kapitány :) és ha már atombombával jössz, minden országnak megvannak a "rosszpontjai" a történelemben, nem az usa az egyetlen.
8.
8.
Wrangler
Bezzeg ha lenne 'Captain Hungary', azaz Magyar Kapitány, akkor mekkora sírás lenne bizonyos 'emberektől' A legszélsőségesebb, legnácibb szuperhős lenne. Nem baj, Amerika úgyis kiráy. Eleve azzal jött létre hogy kb kivégezték az őslakos indiánokat, nem csak ázsiai, néger, és fehér emberek lennének, hanem a rézbőrűek is. Minden háborúban ott a keze, nyertesként... Az első és egyetlen ország, akik az atombombával gyilkoltak (És minket szabdaltak fel Trianonért!) Ők meg a mai napig a 'legkirályabb országnak' vannak titulálva. Nem akarok túlságosan elkanyarodni, csak annyi hogy már hányok az álszent usától és tudom hogy ez a captain america már régi alkotás, de akkoris...
7.
7.
elite_hun
Ráadásul még duke nukem forever walkthrough is csinált :D gondolom ott milyeneket szólhat be :DD
6.
6.
elite_hun
Ez a fickó hatalmas! :DDD
Esküszöm csak a dumája miatt megnézem a videóit
5.
5.
mugen
Az a baj, hogy csak akkor veszik elő ezeket a neveket, ha éppen lehet belőle szakítani. Pedig kis odafigyeléssel marha jódolgokat lehetne kihozni belőlük. Azért remélem jobb lesz mint a többi avenger játékai. Viszont a film szerintem ütni fog! :D
4.
4.
sherex
ezen a kommentátoron annyit röhögtem és a játék is tetszik
3.
3.
Cuppak
Ez a kommentátor... :D állat
Jó gém lesz.
2.
2.
roli33
Nekem első ránézésre jobban tetszik, mint a Thor. Talán nem szúrták el, bár ezt is a Sega csinálta, mint a többi Marvel játékot (kivéve néhányat, amit az Activision).
1.
1.
g.man580
"Ohhh to the chest! Sit dowwwnnn!Hajaaaa!
Cap.A: -Fall back soldier i'll take it from here!
-Yee fall back mother f.cker, i got this! Whoopwhoopwhoooop!"
Ezen akkorát röhögtem. Tiszta hülye ez a kommentátor!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...