Biztosan lesz SSX demó

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 18.
  • Letöltés
Link másolása
Az EA túlélési ösztöneinket is próbára tevő snowboardos játéka, az SSX biztosan kap kipróbálható változatot is, még a jövő év elején érkező végleges verzió előtt - erősítette meg a játék producere. Reméljük, megtudjuk majd mit jelent az SSX három alappillére: "Versenyezz, trükközz és élj túl!".

Sean Smillie, az SSX producere a The Gaming Libertynek adott interjújában közölte, hogy tervbe van egy demóverzió is a frencsájz rebootjának szánt új részből.

"Igen, vannak terveink, de még nem tudjuk megmondani, hogy ez hogyan fog kinézni."

Korábban Deadly Descents alcímen futott az új SSX, amit azért vetettek el, mivel nem tükrözte teljes egészében a játék három alappillérjét: "Versenyezz, trükközz és élj túl." Sokkal inkább állította be a játékot holmi túlélős cuccnak, holott az csak egy játékmód a sok közül. Igaz, a Deadly Descents valami új, olyan, amit még nem láthattunk soha, a rajongók megnyugtatása végett maradtak a szimpla SSX névnél.

Továbbra is lehet pontokra vadászni, versenyezni kötött terepen és pazar trükköket bemutatni - remélhetőleg a demóverzió mindhárom elfoglaltságba betekintést enged majd. Tekintve, hogy a játék jövő év elején jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra, sanszos, hogy késő ősszel vagy karácsony előtt próbálhatjuk ki elsőként az SSX-et.

9.
9.
Noozi
kiskoromtól síelek boardozok :)és marhára szeretem ebből kiindulva az ssx et is :D
8.
8.
goblinfing
nem szerettem az ilyen gameket de ettől függetlenül jó néz ki
7.
7.
krisztian66666
Szerintem nagyon jól néz ki!Eléggé várom....
4.
4.
BloodyDeath
Nem is tudom, hogy melyik SSX-l játszottam anno PS2-n, de az nagyon jó volt. Ezt is várom nagyon.
3.
3.
Wrangler
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...