Visszatér PC-re a Tiger Woods PGA Tour

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA Sports évekkel ezelőtt úgy döntött, hogy az alacsony kereslet miatt megpróbálja megspórolni a Madden NFL és a Tiger Woods PGA Tour PC-s verzióját, azonban utóbbi az ősszel mégis visszatér a számítógépekre - sőt, aki beruház a játékba, előfizetést kap a PGA Tour Online-hoz is.

Örömhírre ébredhettek a PC-tulajdonosok, de legalábbis azok, akik kedvelik a golfot. A Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters produkálta a legjobb első heti eladásokat a sorozat történetében - 225 ezer darab példány ment el belőle PS3-on, Xbox 360-on és Wii-n, és szeptemberben PC-re és Macintoshra is meg fog jelenni, hogy még többet bizonyítson.

A szeptember 6-án boltokba kerülő átirat szinte minden fontosabb fícsört tartalmazni fog, amit a konzolos változatokban láthattunk (mozgásérzékelés nyilván nem lesz), emellett aki megvásárolja a játékot, ajándékba kap hozzá háromhavi előfizetést a böngészőben futthatható Tiger Woods PGA Tour Online-hoz. A játék egyébként maga sok tekintetben hoz újat, ugyanis többek között először fordul elő, hogy játszhassunk benne a híres Augusta National pályán a Masters kupa keretében.

Kedves EA Sports, visszakaphatnánk a Madden NFL-t is?

6.
6.
Quent1n
Hát ez egy fejvakarós hír. Pont a golfot? NFL, NBA akkor már, úgyis egyre népszerűbbek Europában. Mondjuk ha Mac-re is jön akkor biztos lesz célközönség. :)
5.
5.
goblinfing
Lehetne olyan mint sp-be xd
4.
4.
Berencsit
nascar jöhet. ;) de a golfot nem szeressük... :)
3.
3.
SSJ Gábriel
Ne csak az NFL-t, a Nascart is kérjük.Ja és minél hamarabb ha lehet! :)
2.
2.
Raam989
Vicc, hogy a golf kelendőbb, mint az NFL...
1.
1.
solyom9511
nekem az nfl jobban tetszett... de ha már csinálnak valami játékot ami 2011ben is elfogadható, akkor azt meg kell nézni és kipróbálni... :) csak h mi sül ki belőle azt nem lehet tudni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...