Visszatér PC-re a Tiger Woods PGA Tour

Az EA Sports évekkel ezelőtt úgy döntött, hogy az alacsony kereslet miatt megpróbálja megspórolni a Madden NFL és a Tiger Woods PGA Tour PC-s verzióját, azonban utóbbi az ősszel mégis visszatér a számítógépekre - sőt, aki beruház a játékba, előfizetést kap a PGA Tour Online-hoz is.

Örömhírre ébredhettek a PC-tulajdonosok, de legalábbis azok, akik kedvelik a golfot. A Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters produkálta a legjobb első heti eladásokat a sorozat történetében - 225 ezer darab példány ment el belőle PS3-on, Xbox 360-on és Wii-n, és szeptemberben PC-re és Macintoshra is meg fog jelenni, hogy még többet bizonyítson.

A szeptember 6-án boltokba kerülő átirat szinte minden fontosabb fícsört tartalmazni fog, amit a konzolos változatokban láthattunk (mozgásérzékelés nyilván nem lesz), emellett aki megvásárolja a játékot, ajándékba kap hozzá háromhavi előfizetést a böngészőben futthatható Tiger Woods PGA Tour Online-hoz. A játék egyébként maga sok tekintetben hoz újat, ugyanis többek között először fordul elő, hogy játszhassunk benne a híres Augusta National pályán a Masters kupa keretében.

Kedves EA Sports, visszakaphatnánk a Madden NFL-t is?

6 komment - szólj hozzá!