PS3-ra és Xbox 360-ra is elkészül a GoldenEye 007

Beigazolódtak a pletykák, GoldenEye 007: Reloaded címmel PlayStation 3-on és Xbox 360-on is tiszteletét teszi a tavaly Nintendo Wii-n bemutatkozott James Bond játék. Az elmúlt órákban egyre több jel mutatott arra, hogy valóban készül ilyen változat, most pedig az Activision is megerősítette a híreket.

Hetekkel ezelőtt a domainregisztrációkból megtudtuk a nevét, ma pedig már az első screenshotok is befutottak a Gamekyo jóvoltából, és a francia Amazon is megszellőztette: igen, készül a GoldenEye 007: Reloaded, amely a tavaly Wii-re megjelent játék felújított változata lesz PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Azóta az Activision hivatalosan is megerősítette a játék létezését, amely - ahogy az várható volt - nemcsak szebb grafikával, de PlayStation 3-on Move- és Sharp Shooter-támogatással is várja a játékosokat. Mindkét verzióban helyet kapnak majd úgynevezett MI6 küldetések: ezek a kampánytól függetlenek lesznek, mindegyik pályán különböző szempontok alapján - Assault, Elimination, Stealth és Defense - kell feladatokat teljesítenünk.

A játék minden tekintetben hasonlítani fog a Wii-s verzióhoz, így ennek is Daniel Craig lesz a főszereplője, nem pedig Pierce Brosnan, mint korábban, és ha a fejlesztők technikailag nem hibáznak, egészen korrekt élményre számíthatunk majd az ősszel - az Amazon szerint egészen pontosan október 28-án.

15 komment - szólj hozzá!