Érkezik a Ultimate Marvel vs. Capcom 3

  • Írta: InGen
  • 2011. július 21.
  • Hír
Link másolása
Habár fojesz a Gamekapocs ügyeletes képregény, szuperhős, Marvel, Capcom és Marvel vs. Capcom szakértője, most mégis nekem kell elhoznom nektek a jó hírt, tekintve, hogy fojesz nagyon fontos tevékenységet végez (alszik): érkezik a játék bővített, tökéletesített verziója!

A Marvel vs. Capcom 3 bővített verziója persze főként harcosok tekintetében duzzasztja fel a felhozatalt: habár hivatalosan csak Stridert és Firebrandet jelentették be a Capcom oldaláról, illetve Ghost Ridert és Hawkeye-t a Marvel részéről, de az internetet nem lehet megfékezni, így fény derült a valószínűleg végleges listára.

Ezek szerint a Capcom részéről a teljes felhozatal: Firebrand, Strider Hiryu, Phoenix Wright, Vergil, Nemesis és Frank West. Marvel oldalról pedig: Hawkeye, Ghost Rider, Dr. Strange, Iron Fist, Rocket Racoon és Nova.

Az Ultimate kiadás ezen kívül számos kalibrációt hoz a játékmenetben, melytől jobb egyensúlyt várnak a fejlesztők, valamint javul az online játék, és a rajongók kérésére beépítették a spectator üzemmódot is.

7.
7.
NECROSMOKE
Ez amolyan felcuccolt kiadás akar lenni mint, a Super Street Fighter IV?
3.
3.
Garfartix
2.
2.
DON GONDOCS
#1: Bizony jól mutatna a Super Street Fighter IV Arcade Edition mellett
1.
1.
TryGun
Kiadhatnák PC-re is XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...