Az első és utolsó képek a törölt Split/Second 2-ből

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Miután a hónap elején a Disney megerősítette, hogy elsősorban az online és közösségi játékok felé fordul, így a konzolos Black Rock Studiosra nem volt szüksége, ennek okán a javában készülő Split/Second 2-t sem tartotta meg. Azért tekintsünk bele, hogyan nézett volna ki!

A SystemLink magazin kezébe került két karakterkép a már törölt Split/Second 2-ből, melyet az egykori Black Rock fejlesztőcsapat egyik tagja osztott meg a sajtóval. Bár a verseny közbeni zúzásról fogalmunk sincsen, milyen lehetett, az biztos, hogy szereplőkre kihegyezett játék lett volna az autós cím második része, legalábbis nem csak a tömény rombolásról és száguldásról szólt volna. Kár érte, már soha nem tudjuk meg, hogy milyen lett volna végül.

Egy Black Rockos bennfentes azt állította májusban, hogy a Disney már tavaly decemberben lelőtte a projectet, szóval már akkor tudni lehetett, hogy a kiadó a digitális disztributicióra áll rá.

9.
9.
lolman598
hát,nekem a S/S az autósjátékokban olyan,mint a Bulletstorm az FPS-ek közt
végre 1 üde színfolt,ami kiemelkedik a csőFPSek,és az x. rókabőrt nyúzó NFSek közül
8.
8.
ATi0021
Split/Second pedig nagyon jó játék volt. Igazából végre volt egy nehéznek mondható autós játék, tele akcióval. Ezért szerettem. A sikerét bizonyítja, hogy idén ez EA is majmolja The Run néven. Szóval jöhetett volna a második rész. :)
7.
7.
ZERO88
Ebben már valós márkák is lettek volna kár érte!
6.
6.
hegyomlás78
Igazábol nagyon kevés az ujitás a játékokban!!!!Ennek a csapatnak sikerült egy kis szint vinni a felhozatalba.Végre valami ujat találtak ki!!Erre meg az buzi dizni hazafesziti öket!!!
5.
5.
pjoco
#4: Egyetértek! :( Kár érte!
4.
4.
giga321
Mai napig kedvenc autós játékom a split/second. De sokat szórakoztunk vele LAN-on hmmm. Régi szép idők. Kár hogy abbahagyták.
3.
3.
Matt8888
eléggé jó volt az első pedig
2.
2.
gucho
pedig jó volt az első rész...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...