Catherine Európát sem fogja kihagyni

Link másolása
A kezdeti nehézségek ellenére az Atlus mégis talált partnert az európai terjesztésre, így ha minden jól megy, hamarosan az öreg kontinensen is játszhatunk a várva-várt, puzzle- és akció-kalandelemeket egyaránt ötvöző horrorral. Amerikában éppen a napokban jelenik meg a játék.

Az Atlus megállapodott a Deep Silverrel, őket bízták meg a Catherine kontinensünkön való terjesztésével. A játék főszereplője Vincent, akit furcsa rémálmok gyötörnek, miután találkozott egy titokzatos, Catherine nevű hölggyel. Míg nappal minden a legnagyobb rendben van, éjjel az életéért kell küzdenie. A játék tele van erotikus és horrorelemekkel, valamint ügyesen kombinálja az ügyességi és logikai feladatokat. Leginkább az idősebb korosztály számára ajánlott.

"Nagy örömmel tölt el minket, hogy Deep Silver játékként adhatjuk ki a Catherine-t a PAL-régióban" - nyilatkozta Klemens Kundratitz, a Deep Silver ügyvezető igazgatója. "A Catherine annyira új, friss, izgalmas; egyedülálló módon keveri a játékstílusokat." A játék pontos dátumot még nem kapott, de a megjelenés PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra várható. Addig is nézzétek meg az amerikai megjelenésre készített trailert!

6.
6.
mamgu
Ez olyan mint egy felturbózott Kurushi nyakonöntve egy jó adag elmebajjal .
5.
5.
DON GONDOCS
Ez olyan minha Alice elvonó kúrán volna.
4.
4.
Mortis
Kelloen hulyeseg, szoval kiprobalom. Ez meg istenes, mas japan produktumhoz kepest, de erdekel. :)
3.
3.
aRkye
A napokban jártam a játék után. Az Atlustól kaptunk már néhány beteg, de egyedülállóan jó játékot még az előző generációs konzolokra, és végre küldenek a jelen gépeire is egy magukhoz méltó, kíváló minőségű produktumot!
VÁRÓS NAGYON!!!
2.
2.
DON GONDOCS
EZ kell, valami megfogott benne XD
1.
1.
NECROSMOKE
Eléggé perverz gém.Játszottam a demót és lesznek nehéségek benne bőven.Fucsák ezek a japánok, de jó az ötlet :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...