Újabb Half-Life rajongói film érkezett

Újabban hatalmas divat lett Half-Life rajongói kisfilmeket készíteni; a srácok talán ezzel próbálják meg ösztönözni a Valve-t, hogy végre rukkoljon elő a folytatással, vagy gyakorlatilag bármivel, ami Half-Life témájú. Az új kisfilm, a Singularity Collapse viszont egészen jól sikerült.
  • Írta: InGen

Kommentek

#19
Ez bizony nagyon kemény!
Számomra tetszetős kategória.
#18
ezeknek sincs más dolguk csak, hogy ezzel hülyéskedjenek...
#17
#15: Ennyi erővel akkor szüntessük meg a Gamekapcsot is a fenébe, meg az összes ilyen oldalt, és az összes kritikust lincseljük meg! Hisz hogyan meri itt bárki kritizálni a fejlesztők által létrehozott játékot! Vagy akármi mást. (Azzal meg kíméljetek meg, hogy "De az a munkájuk!!44négy!!! hisz rengeteg fejlesztő úgy tekint a munkájára mint hobbira, amiért mellesleg pénzt kap.)

Egyébként meg az vesse ránk az első követ, aki még egyetlen játékról, filmről, akármiről nem gondolta volna azt, hogy "Ez egy szar, egy emberiség ellen elkövetett bűncselekmény, hogy merészelték ezt kiadni?!"

Szóval be lehet fejezni az álszenteskedést. :)
#16
#15: Szerintem jogom van kimondani a véleményem akkor is ha az negatív. És ha ekkora fan lennék, hogy ilyenre szánjam magamat ennél klasszisokkal jobbat csinálnék, de úgyse fogok. :)
#15
#14: ja... van egy fan társaság, akik pénzt és időt szánnak rá.. csak úgy hobbibol. erre pár pár észlény kritizálja.. majd ha ti is összehoztok egy ilyen kis videót, akkor talán kritizálhatjátok más munkáját. de hiába, mert úgyse fogtok. :P
#14
#13: Komolyan.IIyenekre kritikus szemmel nézni. Szánalmasok vagytok.
#13
Hát ez nem volt valami jó, már csak az a tipikus akciófilm klisé miatt sem, hogy a főhőst senki még csak meg sem bírja sebezni, de körülötte mindenki hullik... -.- Aztán Gordon meg a végén csak áll egyhelyben, és bámulja a vergődő főhőst feszítővassal a kezében, mert az annyira k.rvára muszáj volt oda, csakmert a játék artworkjein is feszítővassal pózol. OMG!

Ahogy Hubert is mondta, ezt a Black Mesa odavissza..
#11
#10: Szerintem a Beyond Black Mesa lazán lekörözi.
#10
Szerintem ez a legjobbra sikeredett rajongói film.Sokan leszolják, gondoljatok bele...ezt maximum 1000$-ból hozták létre
#9
K2 The HighestModerátor
6:20-nál még rajta a gauss fegyver:) De ahogy kimegy az ablakon...már nincs:)
#8
#7: Én próbáltam kajak.. :D
#7
#3: Csak nézzed azt élvezzed...
#6
Ahogy ott áll a végén Gordon feszítővassal az veszélyes XDDDD
#5
#4 Úristen ez nagyon elmebeteg XD
#3
A teknikai dolgok naon facák, de annyira nincs se eleje se vége, ami van az is egy összevissza akármi. Meg vannak benne elcseszett dolgok, amit nem raktam volna bele. Összességében nem tetszett. Erre fölösleges volt ennyi energiát meg időt pazarolni.
#2
respect nekik eddig ez a legjobb számomra
#1
Ezt már láttam régebben,de nagyon fasza lett.Csak a végén Gordon bácsi úgy néz ki mint valami tini afro hajjal :D