iPhone-ra is megjelent az F1 2010

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Némi fáziskéséssel ugyan, de iOS-platformokra is megjelent az F1 2010. A játékban az összes csapat, autó és versenyző helyet kapott, de játékmenet tekintetében nem igazán a karrierre, hanem az időversenyekre koncentrál az új verzió. Képeink is vannak már róla a galériánkban.

Bár a célcsoport valószínűleg pont a tévé előtt kuksol, azért gyorsan megírjuk: iOS-platformokra, így iPhone-ra, iPadre és iPodra is megjelent az F1 2010. A játékot nem a Codemasters fejlesztette, hanem a viszonylag ismeretlen Jump Games nevű csapat gondoskodott az átiratról.

A három fontért vesztegetett verzió minden pályát és csapatot tartalmaz, ám a nagytestvéreivel ellentétben elsősorban az időversenyekre fókuszál, vannak szellemautók, és kapunk egy Party Play nevű multiplayer módot is, ahol négy játékos vetekedhet a legjobb mért időkért - a legjobb eredményeket természetesen feltüntetik a Game Centerben is. A sajtóközlemény mindemellett realisztikus fizikát és három különböző irányítási módot ígér - a grafikát a szintén most érkezett képeken csodálhatjátok meg.

A játék már megjelent, bemelegítésnek pont jó lesz az F1 2011 szeptember 23-i boltokba kerülése előtt.

4.
4.
wolf13
már megjelent , 3 napja fent van a telomon
2.
2.
fojesz
1.
1.
Slik
mi van a honlappal? minden kép 404 nem jeleníthető meg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...