Silent Hill: Downpour - gameplay a Comic-Conról

A múlt héten érkezett nem túl jó minőségű screenshotok után végre gameplay videókat is kaptunk a Silent Hill legújabb részéről. A kérdés továbbra is az: vajon sikerül helyreállítani a sorozat kissé megtépázott hírnevét? A mostani felvételek azért biztatóak, nézzük meg őket!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
#8: Igen, pont azt néztem én is. Mindent eltalált, csak az ellenfelet sem. De engem bosszantott ez a bénázás :D. A második videó viszont beteg.
#11
Csak azt nem értem, hogy miért mindig a legbalfaszabb gémerek játékát veszik fel és töltik fel netre? Totál élvezhetetlen nézni, ahogy szerencsétlenkedik... Mintha egy 5 éves kapkodna a kontrollerrel...
#10
Hát nem sok mindent látok a nagy feketeségen kívül, de hangokból ítélve komoly csihi-puhi lehet a dolog mögött x)
#9
Nagyon jó lenne egy igazi kis silent hill, ez meg annak tűnik eddig. Bár az első videóban komoly irányítási parák voltak, mindent ütött a csóka, csak az ellenfelet nem, forgott össze-vissza, meg a fegyvert sem sikerül neki felvenni 01:05-től, elég gáz ha ez így marad.
#8
Nagyon jónak tűnik, ezt meg kell szerezni! Nekem sem volt semmi komolyabb bajom Homecominggal, de ahogy elnézem, ezzel még annyi se lesz :)
Első videóban viszont van valami gond a harc rendszerrel, vagy a játékossal. Lehet Alone in the Dark féle közelharc lesz? :O Én nem bánom, azt is meg lehet szokni, viszont sokaknak nagyon nem tetszett.
Ami nekem szemet szúrt, h 1:07-nél első videóban elbénázott a játékos. 1 szörnnyel alig bírt el és erre rádobnak 2-t :D
Nagy játék lesz ez, várom már :)
#7
várós!!!
#6
Csak nekem szúrta a szemem a jobb felső sarokban felvillanó "Game Saved" felirat?
#5
na ezt láttam reggel. nem is vártam ezt a játékot, de ahoyg elnézem már az hiba volt.
Várós ez is.
#4
Nem volt rossz, de nálam kiverte a biztosítékot az a 2.5 méteres baba, amivel küzdeni kellett az enyhén áriával fűszerezett zene alatt (ami persze nagyon jó volt) :)))Biztos másnak jobban ment, de én sokszor nekiugrottam mire le tudtam zúzni és így már kicsit frusztráló volt:))
#3
K2 The HighestModerátor
Kár, hogy nem jön PC-re és ki kell hagynom, de nem tudom...Én a Homecoming-al is eljátszottam mikor nem volt más. Annyira nem rossz az a játék.
#2
Mármint a színvonala.:)
#1
Úgy gondolom meg fogom venni!!:) Remélem lesz olyan mit az egy és a három!!