Dátumot kaptak a felújított Resident Evil-játékok

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Míg a japánok csomagban, egyetlen lemezen vehetik meg a Resident Evil 4 és a Code: Veronica felújított változatait, addig mi külön-külön tölthetjük le őket. A Capcom napokban tett bejelentése szerint az újdonságokra nem kell sokat várni, még szeptember végéig boltokba kerülnek.

Szép napok várnak a Resident Evil-rajongókra. Nem elég, hogy nemrég kaptunk egy 3DS-es játékot, hamarosan jön még egy, ráadásul az Operation Raccoon City mellékág mellett két klasszikus is újra meg fog jelenni, méghozzá felújítva. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a sorozat tizenötödik szülinapja alkalmából a Resident Evil 4-et és a Resident Evil: Code Veronica X-et turbózza fel a Capcom - ha minden jól megy, mindkét játék bemutatkozhat a szeptemberi hónap végéig.

A japánok jártak a legjobban, nemcsak egy gigászi évfordulós csomagot kapnak, de az úgynevezett Revival Selection keretében a fent emlegetett HD-verziókat is lemezen vásárolhatják meg, egybecsomagolva. Nálunk ilyen kiszerelés elvileg nem lesz, viszont természetesen mi is letölthetjük őket külön-külön, az Xbox Live-ról és a PlayStation Networkről. Először a Resident Evil 4 HD érkezik: ez a játék szeptember 20-án válik elérhetővé, míg a Code: Veronica X ráncfelvarrott változatára további egy hetet kell várni, azaz szeptember 27-án várható a megjelenése.

9.
9.
Jinbobo
#8: akkor sorry, én nem tudtam jól, de azt el kell ismerni hogy a Resi4 konzolokra termett elsősorban! A pc csak halvány átirat lehet!
8.
8.
Cuppak
#2 LoL? Nekem PC-m van és felvan téve RE4, nem tudom hogy honnan vetted ezt a hülyeséget.
5.
5.
koffein
#2: nem a fenét nincs pc-re
4.
4.
caleb007
#2: Ezt honnan vetted?
http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/index.html
3.
3.
p3ti
De utálom a letölthető cuccokat ..
2.
2.
Jinbobo
#1: Ps3 és Xbox! A pc kimarad. De ha képben lennél a Resident Evil 4 anno sem jelent meg pc-re! A Resident Evil igazi konzolgame- konzolosoknak!
Egyébként nagyon várom! Az első hírt mikor meghallottam, azonnal elővettem a ps2-t és felelevenítettem a régi szép emlékeket. A Resi4-et lehet hogy megveszem HD-ba, kíváncsi vagyok a tovább csiszolt állapotára.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...