Dátumot kaptak a felújított Resident Evil-játékok

Míg a japánok csomagban, egyetlen lemezen vehetik meg a Resident Evil 4 és a Code: Veronica felújított változatait, addig mi külön-külön tölthetjük le őket. A Capcom napokban tett bejelentése szerint az újdonságokra nem kell sokat várni, még szeptember végéig boltokba kerülnek.

Szép napok várnak a Resident Evil-rajongókra. Nem elég, hogy nemrég kaptunk egy 3DS-es játékot, hamarosan jön még egy, ráadásul az Operation Raccoon City mellékág mellett két klasszikus is újra meg fog jelenni, méghozzá felújítva. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a sorozat tizenötödik szülinapja alkalmából a Resident Evil 4-et és a Resident Evil: Code Veronica X-et turbózza fel a Capcom - ha minden jól megy, mindkét játék bemutatkozhat a szeptemberi hónap végéig.

A japánok jártak a legjobban, nemcsak egy gigászi évfordulós csomagot kapnak, de az úgynevezett Revival Selection keretében a fent emlegetett HD-verziókat is lemezen vásárolhatják meg, egybecsomagolva. Nálunk ilyen kiszerelés elvileg nem lesz, viszont természetesen mi is letölthetjük őket külön-külön, az Xbox Live-ról és a PlayStation Networkről. Először a Resident Evil 4 HD érkezik: ez a játék szeptember 20-án válik elérhetővé, míg a Code: Veronica X ráncfelvarrott változatára további egy hetet kell várni, azaz szeptember 27-án várható a megjelenése.

10 komment - szólj hozzá!