PC-n is késni fog a From Dust

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 26.
  • Csúszás
Link másolása
A korábbi tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg az Xbox 360-as verzióval egy időben a PC-s From Dust. A késést már a Ubisoft is megerősítette, de pontos okot nem mondott annak kapcsán, hogy miért kell többet várnunk a játékra. A PS3-as verzió érkezési dátuma még mindig nem ismert.

A döntés tulajdonképpen nem meglepő, a From Dust ugyanis a Microsoft Xbox Live-os Summer of Arcade programjának a tagja, viszont pont ezért volt furcsa, hogy hetekkel ezelőtt a Ubisoft azt emlegette, hogy a játék Xbox 360-as és PC-s verziója együtt fog megjelenni, július 27-én. Mint a minap kiderült, ez mégsem így lesz, a számítógépes játékra még várni kell, és csak az xboxos érkezik meg a héten.

Először a brit Green Man Gaming jelezte a vásárló közönsége felé, hogy a játék csúszni fog, később pedig a Ubisoft is megerősítette a híreket, miszerint egészen augusztus 17-ig várat magára a PC-s változat. Mindezzel együtt még mindig nem tudni, hogy a PlayStation 3-as verzió mikor fog befutni, de ha a szokásos exkluzivitási megállapodásokat nézzük, akkor ősz elején már ez a játék is megérkezhet.

A From Dust egyébként afféle istenszimulátor lesz, ahol nem közvetlenül a népünket kell terelgetnünk, hanem a pálya elemeit - föld, víz és a többi - irányíthatjuk, s ezzel biztosíthatjuk a túlélésüket. Az ötlet zseniális, nem véletlenül: az Another World alkotója, Eric Chahi találta ki.

12.
12.
Józsi_Doe
Augusztus végéig semmi, utánna pedig 2-4 hetente ömlesztve jön 3-4 cím. Még jó hogy iylen szép esős idő van, lehet menni kirándulni :)
11.
11.
xr0w
"Az ötlet zseniális, nem véletlenül: az Another World alkotója, Eric Chahi találta ki."

Csak én érzem, hogy ez az állítás sántít kissé így leírva "feketén-fehéren" ? :D
10.
10.
vytros
Francba, a megjelenésének napján már gólyatáborban felügyelem a kis porbafingókat :/
9.
9.
kekvillam
nem nagyon érdekel meg mondom öszintén
8.
8.
Darox
Augusztus 17.??? Remeeeeeeeeek! Istenem minden jó játék megjelenését eltolják... Na mind egy, legalább nem szeptemberben fog kijönni...
7.
7.
Antihero
Én alapból úgy tudtam, hogy később jelenik meg, csak augusztus másodikán. de most késik még két hetet. na mindegy.valamire megéri várni.
miki1105. tudtommal steam exkluzív lesz. ha jól mennek az eladások, akkor kap dobozos változatot.
5.
5.
miki1105
Tudja valaki honna lehetne majd megvenni vagy előrendelni?
4.
4.
Necreon
Kibírjuk, szerencsére az idei nagyon jó év játékok szempontjából. Én már azt sem tudom hogyan kuporgatom össze mindarra pénzem amit szeretnék megvenni, és még így is megnyirbált listát nézegetek...
3.
3.
giga321
HMM kár pedig nagyon ki akarom próbálni nagyon tetszett a trailerkeből meg gameplay-ekből. Hát kénytelen leszek várni egy kicsit. De egy konkrét időpontot mondhatnának a pc re. Hogy mit tudom én augusztusban jön vagy szeptemberben vagy valami.
2.
2.
Split
Huhh, mennyibe kerülhetett ez a Microsoftnak? :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...