Medvéket kap a Kinectimals

  • Írta: InGen
  • 2011. július 27.
  • Hír
Link másolása
Amikor tavaly teszteltük a Kinectimalst, azt gondoltuk, hogy a világ legnagyobb cukisága lesz. S valamilyen szinten az is, de inkább a furcsa és kissé gagyi minijátékok gyűjtőhelye volt, ráadásul egy az idióta szörnyszülött mesélőtől mindenkit kirázott a hideg. A készítők most medvékkel bővítik a felhozatalt.

Nem csak az egy probléma akadt a Kinectimalsszal: úgy tűnik, hogy valakinek nem teljesen jött be a kistigrisekből és kicsi oroszlánokból álló felhozatal, így a Microsoft most mackókkal bővít, melyekből mindenféle fajta lesz. Tekintve, hogy körülbelül annyit értek az állatokhoz, mint az atomfizikához, csak azt tudom elmondani, hogy biztosan lesz jeges, fekete, meg panda. Rozsomákot kihagyják.

Piciny medvénkkel a Lemuria néven futó elhagyatott szigetet deríthetjük fel, s szerencsére a torz szörnyszülött kísérőnket is lecserélik. Hogy mire, azt egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy a neve Bumblina lesz, ami nem túl sok jót sejtet. A történet szerint a szigetet 200 éve felfedező Blackwood kapitány nyomdokaiban járunk majd, s célunk egy földalatti szerkezet felkutatása.

5.
5.
Quent1n
Gyerekjátéknak tökéletes. :)
4.
4.
adriano28
3.
3.
hakydakillah
Teszteltem a játékot, és tényleg nagyon aranyos. Gyerekeknek, esős időben, mindenféle erőszaktól mentes játék (ami manapság nagyon ritka). Ráadásul megmozgatja a gyereket, fejleszti a reflexeket, ügyességet stb.
2.
2.
Tessék mondani, csonkolni lehet, vagy csak egyben sérül az egész és még csak headshot sincsen, mert akkor mán nem is kell ! :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...