Medvéket kap a Kinectimals

Amikor tavaly teszteltük a Kinectimalst, azt gondoltuk, hogy a világ legnagyobb cukisága lesz. S valamilyen szinten az is, de inkább a furcsa és kissé gagyi minijátékok gyűjtőhelye volt, ráadásul egy az idióta szörnyszülött mesélőtől mindenkit kirázott a hideg. A készítők most medvékkel bővítik a felhozatalt.

Nem csak az egy probléma akadt a Kinectimalsszal: úgy tűnik, hogy valakinek nem teljesen jött be a kistigrisekből és kicsi oroszlánokból álló felhozatal, így a Microsoft most mackókkal bővít, melyekből mindenféle fajta lesz. Tekintve, hogy körülbelül annyit értek az állatokhoz, mint az atomfizikához, csak azt tudom elmondani, hogy biztosan lesz jeges, fekete, meg panda. Rozsomákot kihagyják.

Piciny medvénkkel a Lemuria néven futó elhagyatott szigetet deríthetjük fel, s szerencsére a torz szörnyszülött kísérőnket is lecserélik. Hogy mire, azt egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy a neve Bumblina lesz, ami nem túl sok jót sejtet. A történet szerint a szigetet 200 éve felfedező Blackwood kapitány nyomdokaiban járunk majd, s célunk egy földalatti szerkezet felkutatása.

5 komment - szólj hozzá!