Dátumot kapott a Pro Evolution Soccer 2012

A Konami bejelentette a Pro Evolution Soccer 2012 megjelenési dátumát, legalábbis a HD-verziókat illetően, mert a többi platformra érkező változatokról csak később beszél majd a kiadó. A játék októberben fog megjelenni, tehát a FIFA szokás szerint megelőzi időben, de ez cseppet sem von majd le az értékéből.

A Konami a legfejlettebb focis játéknak tartja a Pro Evolution Soccer 2012-t, Jon Murphy, az európai fejlesztőcsapat vezetője szerint számtalan újdonsággal bővítették, illetve több ponton továbbfejlesztették a címet, aminek köszönhetően új szintre emelték a játékmenetet - a Teammate Control, az Active AI és az Off the Ball Control révén minden eddiginél áthatóbban irányíthatjuk a csapatunkat.

A készítők szerint érdemes lesz bekarikázni a naptárunkban a játékmegjelenési időpontját, izgalmas idők ezek a PES-fanoknak. A Pro Evolution Soccer 2012 egyébként október 14-én kerül a boltok polcaira, de a dátum csak a PC-, PS3- és Xbox 360-verziókra vonatkozik, a PS2-es, PSP-s és Wii-s változatokról későbbre ígért tájékoztatást a kiadó. Új trailerünk is van, csekkoljátok!

19 komment - szólj hozzá!