Fegyverekkel fenyeget az új Ratchet & Clank

  • Írta: InGen
  • 2011. július 29.
  • Videó
Link másolása
Idén végre visszatér minden idők egyik legjobb és legviccesebb duója, Ratchet és Clank, hogy kissé rendbe tegye az elkanászodott földönkívülieket. A sorozatban először négyfős kooperatív kap helyet, de a most megjelent előzetesben inkább a fegyvereken van a hangsúly.

Négy videót fog kidobni a közeli jövőben az Insomniac, melyeken megtekinthetjük majd, mit fog nyújtani az új Ratchet & Clank. Az elsőben rögtön a fegyverek kerülnek előtérbe, melyek a sorozathoz híven nagyok, látványosak, és komolyan durrannak. Az új négyfős kooperatívban a két főszereplő mellett átvehetjük az irányítást Quark és Dr. Nefarious felett is, hogy négyen csapjunk szét az idegenek bolygóján.

10.
10.
NECROSMOKE
Jó gém lesz, de ezt nem értem O_o Ezt mintha láttam volna már?
9.
9.
sayainbarni
Várom nagyon!Remélem lessz olyan jó mint a Crack In Time:D
8.
8.
hakydakillah
5. Hát igen, régi szép idők. Voltak rohadt gyenge Crash próbálkozások next-gen gépekre is, de egy baromságot csináltak belőle, mutáns dögöket kellett irányítani, és harcolni ellenük :-( Onimusha igen jó játék volt, főleg az első rész. Viszont már pletykálták, hogy kap egy folytatást, bár úgy lenne…
7.
7.
Cuppak
#5 Onimusha :D de szerettem.
5.
5.
p3ti
#3: Crash bandicoot az a sorozat , ami szintén el tűnt sajnos . Bár most a naughtydog rá van állva az uncharted szériára . Onimusha is fel szívódott , pedig nagyon szerettem azt a sorozatot . Anno el adtam az bandicoot gyűjteményem , de már nagyon megbántam :(
4.
4.
Gotham123
Nagyon jó játék csak nem így :D
3.
3.
hakydakillah
Nekem sokkal jobban tetszett a Jack & Dexter sorozat a konkurenciától, vagy Sly. Bár az igazat megvallva semmi se fog úgy tetszeni, mint anno Crash Bandicoot, abból is az első 3 rész, és a CTR. :-)
2.
2.
KaBuTo
Hát erre én se...talán azt, hogy wtf? :D
1.
1.
krisztian66666
Hát nem tom, hogy mit mondjak :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...