Újra mutogatja magát a Kinect Star Wars

Szerencsére ezúttal nem a Kinect Star Wars tiszteletére bejelentett, elrondított Xbox 360-ról kaptunk képeket, hanem magáról a játékról. Az anyagok alapján továbbra is nyilvánvaló, hogy a játék a fiatalabb korosztálynak készül, de persze ne ítéljünk ennyivel előre.
  • Írta: InGen

Kommentek

#14
am nekem az anno 2010-es gameplay trailer-e nagyon bejött kéne már több video hisz ugytom nem a graffot akarják itt mutatni hanem a mozgást!!:)
#13
hát sztem az alap ötlet hogy mozgás vezérlés és egalább egy kicsit kezdenek már a kinect gamekbe több mozgást is bele nyomkodni am a graf. a kép szerint nem is gagyi, dde viszont jo sem, itt inkább a mozgásélményre hajtanak !! Talán meg lesz nézek majd rola videokat ha megjelent ,hisz xbox 360 -om van és kinectem is és hát egy probát megér nem ugy mint a fighaters uncaged kinectre ahol pont forditva hogy jo graf de viszont nagyon szar érzékelés .Hát reméljük a legjobbakat!!:))
#12
#10: A Jedi Knight szériának csak a sztorija többet ér mint a két TFU. Szerintem. :)
#11
#10: Nos, mondjuk mikor a főhős lebűvöli a csillagrombolót az égről, az elég gyermeteg. Kicsit vártam is, hogy a második részben mit vág majd az ellenfelekhez...mondjuk a halálcsillagot...vagy esetleg a Tatooine-t Jabbástól....

Egy szó, mint száz, szvsz nem tuti, ha egyes játékok homokozója devalválja a filmeket. De ahogy elnézem (s első blikkre ide kapcsolódik ez a játék is), a Star Wars univerzumot egyre inkább a gyerekekre szabják át.
#10
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a baj a Force Unleasheddel? Sztem van olyan jó mint a Jedi Knightok. Jó lenne mind a kettôbôl folytatás. :)
#8
Szerintem a megoldás egy régi fajta Jedi Knight ,Battlefront vagy Rogue Squadron hozhatna egyensúlyt a univerzumba.Ezeket a animációs meséket el kellene felejteni.Kinect Star Wars játék meg gusztustalan.
#7
#6: Nem csak arról, a Force Unleashed, az animációs sorozatok, mindd teljesen eltérnek az eredeti story line-tól, és annak határaitól, és nem pozitív értelemben.
#6
#4- #5 nem értem mire gondoltok. Ha a grafikáról van szó, az tényleg elég gagyi, de jó, hogy ennyi év után végre kijött egy ilyen játék is, még ha nem is túl jó.
#5
#4: Hát sajnos igaz.... Jó névvel bármit el tudnak adni, még ha nem is olyan nagy szában. Még nyereségük is lehet belőle.
#4
Érdekes cím o.O Szörnyű mit művelnek a Star Warsal...
#3
az utolsó képen a lézer nem is onnan jön ahonnan jönnie kéne,gáz meg úgy maga az egész...mondjuk így képeken egész pofásan néz ki,de mozgás közben...pffffxD
#2
Dejó!! Ezt én is kipróbálnám csak se boxom se kinectem nincs :S
#1 megfogsz egy távirányítót és csá! ;-)