The Avengers - itt vannak az első képkockák

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 30.
  • Teaser
Link másolása
Miután a Captain America filmadaptáció még nem került itthon mozikba, valószínűleg tudunk újat mutatni a mostani rövid videóval: bár az anyag lelövi az új feldolgozás végét, utána végre láthatjuk a The Avengers film első képkockáit. Tudjátok, Captain America, Iron Man, Thor, Hulk és a többiek egy helyen.

Aki mindenképpen meg akar lepődni az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló végén, ne nézze meg a videót, akinek pedig ez nem számít, vesse rá magát: tíz másodpercnyi  jelenetet láthatunk a The Avengers (A bosszúállók) 2012. május 4-én mozikba kerülő filmfeldolgozásából - igen, végre normális minőségben. A moziban visszatér Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Chris Hemsworth (Thor) és Samuel L. Jackson (Nick Fury) is többek között - kötelezően megnézendő anyagról van szó, az biztos! Köszi, kebi90!

19.
19.
kebi90
#18: A Marvel univerzum alapján tényleg nem az. De a Vasember 2 óta igen. :) Szerintem jól áll Samuel L. Jackson-nak a szerep :)
18.
18.
Noozi
Nick fury mióta ..öm Néger?:D
17.
17.
pjoco
#16: Na össze rakják őket egy filmbe? :D De egyik faszit nem ismertem fel! Csak nem Hulk lesz az? :D
15.
15.
kebi90
#13: Az eleje az természetesen abból van, én se lövöm le a poént. Majd meglátja mindenki :)
14.
14.
Meximanalert
Ennyi bosszúálló egy helyen biztosan olyan mozi filmet fognak produkálni ami még eddig nem volt.Sőt sztem hasonló lesz mint az x men.Csak vicceltem ez lesz a legjobb :)
13.
13.
kuruc.83
Ez tenyleg abbol van. Higgyetek el. Captain vegen ez van de nem fogom leloni a poent. Nezd meg rajossz
11.
11.
l.rics16
elégé ráhajtolt a marvel a film adaptáciokra meg azokbol a játékokra sztem a legtöbben annak örülnének ha kidobnának egy marvel ultimate alliance 3 at mert a thor meg captain america azt meg se közeliti és ezt a tesztjeik is bizonyitják
9.
9.
donkutyafasz
Az egyetlen aggodalmam a rendező, Joss Whedon. Ekkora költségvetésű filmet még sose rendezett, remélem nem szúrja el. Amúgy várós. Nagyon.
8.
8.
DarkKony
pont tegnap este néztem meg ezt az előzetest :D
7.
7.
kuruc.83
Kossz. En csak a captain americat lattam
6.
6.
kebi90
Egyébként aki látta ezeket a filmeket: Incredible Hulk (A hihetetlen Hulk), Thor, Iron man 2 (Vasember 2), Captain America: The first Avanger ( Amerika Kapitány: Az első bosszúálló) az rájön, hogy a végén a Bosszúállókra vonatkozó képkockák jelennek meg a felsorolt filmek végén. Már ott gondolni való volt, hogy jön a Bosszúállók élőszereplős filmje is. :)
5.
5.
kebi90
Nagyon szívesen :) Igyekszem.
Egyébként ez az egyetlen film amit nagyon várok már.

#3: Augusztus 4-én lesz a bemutató a magyar mozikban. Bár nem tudom pontosan, hogy 3D-ben lesz-e. :)
4.
4.
kuruc.83
Ja egyebkent semmi nem derul ki a vidibol. Csak felvezeti a folytatast. Nyugodtan nezzetek meg
3.
3.
kuruc.83
Otthon hogyhogy nem jott meg ki? Nem is ertem. Majd mondja mar el vki
2.
2.
kuruc.83
hat figyeljetek en most lattam 3dben es nagyon nagyon latvanyos. Som akcio,porges es poen. Ne varjatok tole sokat de egyszer jo szorakozas. Ja es 3dben kotelezo
1.
1.
TryGun
Hát pedig nagyon érdekel de megakarok lepődni a végén XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...