BloodRayne: Betrayal fejlesztői napló érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 3.
  • Videó
Link másolása
Olvasóink közül sokan kétkedve tekintenek a legújabb BloodRayne játékra - őszinték leszünk, tényleg nem volt szerencsés egy oldalnézetes arcade kaszabolásra cserélni a jól bevált receptet, mégis adhatunk neki egy esélyt. A fejlesztők legalábbis oda-vissza dicsérik a hónap végén érkező Betrayalt.

A Majesco új színt hoz a sorozatba, vagyis régit: elvégre a vérvörös tobzódás már amúgy is jellemző volt a BloodRayne-ekre, még a PS2-es érából. Jelen fejlesztői naplóból kiderülnek a fejlesztő Wayforward célkitűzései a Betrayal kapcsán. Anime-stílus, erőszak és vér - augusztus végén hozhatunk végső ítéletet felette, PSN-en és XBLA-n.

7.
7.
Ez egy olcsó flash adaptáció ami egy olyan névre támaszkodik, amiből némi pénzt remélnek. Tipikusan az 5 perc annyit nem ér átlag igénytelen, flash játék amit ingyen lehet játszani ilyen megosztó portálokon.
Szégyen a kiadónak, a fejlesztőnek és az egész játékiparnak, ha egy amúgy AAA kategóriás játék ilyen színvonalra süllyed. Én kérek elnézést ! >:E
6.
6.
Berencsit
de most kajakra... telefonra esetleg mint játék el tudnám képzelni.. de Pc-re xbox-ra ps-re? beszarás.... :D
5.
5.
Berencsit
őszinte leszek, és szerintem mindenkinek ez a véleménye... ez a játék egy f@s... ha valaki ilyet adni ki, azt már büntetni kellene...
3.
3.
Matt8888
az ilyen gameket inkább eltudnám képzelni mint "törölt project" sem mint kiadható
2.
2.
shooter1234
#1: Olyan Mirriors Edge stílusban (parkour elemekkel) jó is lenne, meg plusz ugye a pengék meg még pár fegyver. Úgy még sikeres lehet.
1.
1.
Mariah
Ez rettenetes. Befektetés nélkül akarnak pénzt keresni egy régi névből. Amikor már 4 éve hiába vártunk a Stalkerre, valaki csinált egy hasonló rettenetet, de az legalább poén volt. Remélem, lesz egyszer egy igazi folytatása Rayne-nek.

Ha nagyon nézetet akarnak váltani, javaslom az fps-t. De ne csináljanak belőle oldalnézetest, meg tycoont, meg szimulátort, meg semmi ilyesmit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...