Kosaras legendákkal erősít az NBA 2K12

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Tavaly konkurencia hiányában igen-igen meglódult a Take-Two szekere az NBA 2K11 kapcsán, meg is nőtt a fejlesztők önbizalma az idei epizódra. Az észak-amerikai kosárlabdaliga történelmének legnagyobb pillanatait élhetjük át egy új játékmód segítségével. Ezektől a nevektől letesszük a hajunkat.

A tavalyi epizódban a játék Challenge módja csak Michael Jordanre korlátozódott, a 2K kibővítette ez a lehetőséget a sportág legnagyobb ikonjainak bevonásával. A kihívásokat ezentúl NBA's Greatest néven keressük az NBA 2K12-ben, ahol a liga klasszikus momentumait élhetjük át olyan legendás sztárok bőrébe bújva, mint (természetesen) Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson, Julius Erving és Kareem Abdul-Jabbar.

Tizenöt kihívást teljesíthetünk benne, természetesen a cél a legtöbb pontszám összegyűjtése. Szerencsére a körítés is a nyolcvanas-kilencvenes évek közvetítéseire hajaz majd, mely még nem volt olyan fejlett, mint manapság. Maga a hangulat is ezt a korszakot idézi fel, és természetesen a csapatmunkára is nagy szerep hárul. Minden apró statisztikái adat az online adatbázisba is felkerül majd.

Az NBA 2K12-ért október 4-én ballaghatunk el a boltba.

8.
8.
Game Fan
#7: az nem biztos hogy az egész szezon elmarad de egyenlőre így fest a dolog... A Lockout annak a következménye hogy az NBA-s csapatoknak több mint a fele veszteséggel zárta a szezont => Nem éri meg nekik utazgatni a játékosokat fizetni stbstb... Az idei szezon is ha jó tudom ideiglenes szerződésekkel stb. lett befejezve. A jövő évre azonban nem tudtak megegyezni a játékosok szövetsége meg a klubbok plusz ugye a felsőbb vezetés sem. Mert ahhoz hogy életképes legyen a szezon a játékosok fizetését van hol 50 % al is meg kéne csapolni amibe persze hogy ők nem mentek bele.
7.
7.
Jigsawwasright
amugy nagyon gaz az, hogy elmarad a szezon... nem is ertem. meg tudna valaki magyarazni? mi az a lockout?
6.
6.
Game Fan
#5: No erről még nem halottam! Köszi az infót! :D
5.
5.
SLi
#4: Múlt héten megegyeztek, lesz NFL szezon! már meg is indultak a játékoscserék, szerződéshosszabbítások.
4.
4.
Game Fan
az NBA-s szezon marad el Lockout miatt.... (úgy halottam hogy az NFL is bajban van emiatt....) Mindenesetre ha lesz my player idén is márpedig miért ne lenne akkor a haverokkal megint meg fogja érni a pénzét :D (legalább ott legyek jobb náluk höhö)
3.
3.
gucho
milyen szezon marad el,hol?
2.
2.
SLi
kellenek is a legendák, mert úgy néz ki elmarad a szezon, gondolom ez erősen befolyásolja majd az eladásokat.
1.
1.
Józsi_Doe
Másmivel nem nagyon tudna erősíteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...