Pro Evolution Soccer 2012 - védekezésből támadni

Ha már a FIFA 12-ből csak súlytalan videóinterjúkat kapunk ízelítőül, a Konami összekapta magát, és újabb, rövid gameplay trailerrel igyekszik kedvet csinálni a Pro Evolution Soccer idei részéhez. A terítéken ezúttal a védekezés lesz, pontosabban annak a feltartás része, amin szintén csiszoltak egy kicsit a készítők.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#15
#13: Na az kemény. Csoda, hogy nem zavarodtál meg. :D
#14
elég érdekes a védő mozgása...
#13
#11: Ne is mondd... Nyomdába voltam diákmunkán, az EGÉSZ KIBASZOTT ORSZÁGNAK kellett nyomtatni, ilyen bieberes szart és egész nap az ő pofáját kelett néznem, miközbe pakoltam a stócokat. :@
#12
#11: háhhh :D Nekem szerencsére nem jött ki semmi ilyesmi x)
#11
Csak nekem lökött ki egy Justin buzi Bieberes reklámablakot? Azt hittem megfejelem a monitort....
#10
én vagyok az egyetlen aki mind2 játékkal jókat tud játszani?!
mindkettőnek meg vannak az előnyei, minden két játékkal fantasztikus meccseket lehet vívni. Ám ahogy mind két játéknak vannak előnyei a másikkal szemben ugyanúgy vannak hátrányai is.
én szeretem mind a pes-t és a fifa-t is. És tök jó dolog úgy leülni focis játékkal játszani, hogy teljesen más élményt nyújt a két játék, de mind2 élvezhető.
Pl. haverral manuális irányítással játszuk a fifa-t és rettentően élvezetessé teszi ez és az árkádos vonal is teljesen elhalványul ... idén ugye lesz Impact Engine ami szintén új szintre emelheti a játékot.
A új pes sok finomsággal rendelkezik és az eddig látott gameplay videókban igen meggyőző volt számomra ismét.
#9
#8: Szerintem is igazad van. Nekem is megvan a 2 FIFA (11, WC10) xboxon, de közel sem olyan jó, mint a PES11. A cselezés pedig sokkal egyszerűbb PESben, mint FIFA-ban.
#8
FherT nem értek veled egyet, mert szerintem pont hogy a 2011-es Pes lett nagyon jó. Persze ahhoz hogy ezt észre vegye valaki több óra gyakorlásra lesz szüksége. Mivel kicsit nehezebb lett a játék, ami a FIFA rajongókat elsőre elrettentheti, sőt még nekem is nehezemre esett megtanulnom az új paszrendszert. Én is játszottam a FIFA-val( megvan a FIFA WC 2010 és a FIFA 11), de szerintem játékélményben messze elmarad a PES-től ami ugye a legfontosabb dolog egy játéknál.
#7
A PES utolsó része ami jó volt az a 2008 volt.
Aztán azt mondták, hogy "újra" kezdik az egészet és más irányba mentek.
Ott baszták el. A 2009-es részben csak az 1személyes mód volt játszható többen már gyenge volt. 2010 hatalmas süllyedés játszhatattlan volt. Görcsösek a figurák nem csinálják azt amit az ember elképzel...
2011 a legalja a PES sztorinak.
Közben a FIFA 2004-2009 szar volt az egész. 2010 látszodott a változás.
Persze azért hoztak be nagyon jó dolgokat, mint a 360-as mozgás, a fantasztikus és egyszerűen kezelhető cselek, a védekezés amit a PES csak 2012-es részében lesz benne amin a fenti videón látható...
Tehát mi a PES 3-tól rajongók voltunk, de most a FIFA viszont fényévekre van a PEStől.
És amíg nem kopizzák az 1szerű cseleket passzrendszert és a többit (ami nem szégyen) addig csak lefelé haladnak.
Nem beszélve arról h a FIFA-ban több mint 20 licenszelt bajnokság van addig a PES-ben ennek töredéke.
A FIFA 2011 viszont nagyon jó lett (meg a tavalyi VB játék is), csak annyi hiba van még a FIFA-ban h a lövő rendszert viszont átvehetnék a PES-től mert ott fantasztikus.
Míg a PES-ben gyönyörű az egész lövő rendszer addig a FIFA-ban bizonyos golókat olyan lazán nem szerezhetsz mint a PES-ben.
De most a FIFA-é az előny.

Kösz ha elolvastad, nem rövid.
#6
Amugy ez fifába több éve van
#5
#2: Jo viic!!
#4
Ez a fifában már nagyon régen van!!
#3
ez igy igaz ahogy mondjatok!!!
#2
#1: Egyetértek veled.....
A Fifa marad az árkádosabb vonalon,a Pes pedig viszi tovább a fantasztikusan élethű játékmenetét!
Várom nagyon!
#1
Az biztos, hogy a FIFA 12 eladásokban le fogja győzni a PES-t, de játékélményben még simán a PES-é a trón.