Októberre csúszik a Bloodrayne: Betrayal

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 8.
  • Csúszás
Link másolása
Mégsem jelenik meg szeptemberben az oldalnézetes Bloodrayne-játék, a fejlesztők a hétvégén megerősítették, hogy csak októberben kerül sor a premierre. Mindez azért is érdekes, mert a Betrayal a Sony PSN Play programjának is a tagja, márpedig az szeptemberben véget ér elvileg.

Bár a Bloodrayne: Betrayal első látásra meghökkentette a rajongókat, furcsa stílusa ellenére biztosan lesznek olyan fanatikusok, akik tesznek majd egy próbát vele. Az oldalnézetes játék fejlesztését a WayForward végzi, s bár nemrég eltolták egyszer augusztus végére a megjelenést, úgy néz ki, ez a határidő sem fog összejönni, ezt a készítők is megerősítették.

Az új tervek szerint október 5-én jöhet az Xbox Live-os, és október 6-án a PSN-es változat, de hogy mi pontosan a csúszás oka, az nem derült ki. Az mindenesetre érdekes lesz, hogy mit szól majd mindehhez a Sony: mint arról beszámoltunk, a japánok PSN Play programjának - mely az xboxos Summer of Arcade-hez hasonlóan különféle letölthető címek sorozatát kínálja - egyik pillére az új Bloodrayne lett volna, de az októberi csúszás nem kicsit bekavarhat, a Play ugyanis elvileg szeptemberben véget ér.

5.
5.
Ez tipikus live-os, network-ös játék...hamar megunható lesz.
4.
4.
Cuppak
Úristen de várom már!!! Év játéka lesz, instant buy.
3.
3.
kebi90
Egyáltalán nem jön be, maradhatnának a régi stílusnál.
2.
2.
Szerintem csak szép csendben töröljék oszt jó napot ! :D
1.
1.
givi6
nem igazán rajongom a manga játékokért, szval felőlem csúszhat :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...