Öt percen át mozog a Sonic Generations

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 8.
  • Videó
Link másolása
Húsz éves a Sonic, a Sega ünnepel, méghozzá a Sonic Generationsszel. Az új rész a hiperaktív sündisznó két évtizedes pályafutásának legjobb pillanatait dolgozza fel újra, ebből a címből mutat most be öt percet a német Gameswelt magazin. Terítéken a Chemical Plant és a City Escape pályák!

A játékban játszhatunk majd a klasszikus és a modern Sonic bőrébe bújva, és a játékmenet is jóval tartalmasabbnak tűnik, mint korábban, miután a készítők mindenféle extrát beletömtek az előző részekből. A Sonic Generations novemberben fog megjelenni PS3-ra, Xbox 360-ra és 3DS-re - bár a madarak egy PC-s verzióról is csiripelnek, erről még mindig nem tudunk semmit.

8.
8.
jszili32
Ime egy lépcsöfok a 3ds sikeréhez.
7.
7.
Darox
Aranyos játéknak tűnik. Anno valamelyik rész próbáltam Flash-ben és nagyon tetszett. Ha megjelenik PC-re nagy valószínűséggel kipróbálom. És a zene is nagyon jó!
5.
5.
bazsko
remélem lesz PC-n... akkor végre újra át lehetne élni a égi jó pályák varázsát... vagy minél előbb hozzák működésbe az rpcs3 emut, (ps3 emu) mert iszonyatosan lassan haladnak vele, 1.0-ás verzánál lesznek játszható gamek... de még csak a 0.0.0.1 bétánál tart -.-
4.
4.
xICEMANx
A teherautós rész tetszett :)) tiszta ámok futás volt xD
3.
3.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...