A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezon nem igazán mozgatja meg a hazai játékeladási toplistákat, új szereplők egyáltalán nincsenek, csak a jól bevált sikercímek váltogatják egymást továbbra is. A legjobb tíz között például mindjárt találunk két Harry Potter játékot, míg az élen még mindig a World of Warcraft előfizetői kártya áll.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#23
Van itt pénz kéremszépen, ha tellik herripotterekre és cars2-re.
#22
#14: pontosan :)
#21
#20: Van benne valami, sajnos ismerőseim körében egy embert se ismerek aki boxon eredeti játékokat venne, csak akinek ugye ps3ma van. Pcre meg annál több eredetit vesznek.Nekem nagyon úgy tűnik hogy aki xboxot vesz az inkább single playert részesíti előnyben na meg hogy nincs mindig pénze arra hogy eredetit+goldot fizessen, PC-n meg haverokkal jobb multiplayerbe játszani, könnyebb jobb komunikáció miatt stb.
#20
#19: Engem a heri plottyer jo szereplése lepett meg :D Meg, hogy a Cars2 ott van egyáltalán bármilyen listán. :D

Ami érdekes még szerintem, hogy a mozgásérzékelős játékok milyen jól mennek. Nem gyenge igény van rájuk ezek szerint nálunk is.

Egyébként amit még érdemes megnézni, hogy a HP: HE 1 úgy van az összesített listán 7. helyen, hogy csak PC-n van top 10-ben. Ezek szerint nálunk továbbra is PC játékot vesznek legtöbben boltban origiben. Konzolnál használt piac lehet túlsúlyban.
#19
x360-nàl a 8. a Blue Dragon?? Engem ez lepett meg...
#18
#15: Magyar találmány, reklámfogás. Akik kirakják meg töketlenek. Ennyi. Itt tartunk.
#17
de örülni fogok mikor a bf2 az első mind a 3 fő kategoriában xD
... hát remélem jól fog sikerülni
#16
PC-n a BFBC2 mindig bent van az első 10-be... mi lesz akkor a BF3-al? a BC2-t imádom, BF3 alfája nekem jobban tetszett mint a BC2 (kaptam kódot)szóval én várom hogy milyen helyen lesz a BF3 :D
#15
#6: Ezt mondom en is, de hat statisztika, gyakorlatilag nem a jatekbol adtak el csak a havi elofizetes, big LOL :)))))
#14
#13: Csak a CoD4 és a BC2...
#13
#9: MW2 multit nem sok minden veri... BO tuti nem. Pluszba az MW2 még függőséget is okoz...
#12
#11: Hoax?
#11
#4: Hoax. Szerintem.
Egy nagyon jó hoax.
#10
Ez kiraly a Gears of War 2-es meg a 7 helyen all ez szep :) De meg is erdemli mert k..va jo jatek .
#9
Törölt felhasználó
#8: Igen, ez nekem is fura, de ami még furább, az a Modern Warfare 2, amikor egy éve kint van a Black Ops, valamint mindjárt jön a harmadik MW.
#8
Érdekes, hogy így a BF3 előtt gyakorlatilag másfél hónappal toplistákon van a BC2. Én legalább is nem értem miért, ha ilyen közel van, másfél hónapért én nem adnék ki pénzt rá. Meg ugye Revelations novemberben, összesített listán meg ott az AC első része.
#7
#5: Nem olyan biztos az, tavaly is így lepleződött le a Cataclysm. WoW-Hungaryn olvasd el, miből gondolják az emberek a MoP létezését. De nem tudom valójában mit gondoljak, mert mikor a Cataclysm még meg sem jelent (!!!) a Blizz egyik embere kijelentette, hogy a kövi kieg hatalmasat fog szólni.. a cata is durva lesz, de ők már tudják mi lesz a 4. témája. Tehát van itt ellentmondás, kérdés mennyire epic Pandaria..
#6
Törölt felhasználó
#3: Ez a WOW előfizetői kártya gyakorlatilag a feltöltő-kártyát jelenti? Akkor kár mindig beleírni, úgyis tudjuk, hogy akik nem törten nyomják azok veszik az előfizus kártyát...nagy újság folyton leírni.
#4
Pedig most a WoW tábora "csak" 11,1 millió játékost számlál, ami a Cataclysm megjelenésénél azt hiszem 12 volt. Viszont ha igaz az új kieggel kapcsolatos dolgok.. ez a Mists of Pandaria és témaköre... akkor nagyon gyorsan apadni fognak a játékosok. Elmehetne már Hello Kitty Online kiegnek is... anno a W3 TFT-ben a Pandaren Brewmaster mintha easter egg lett volna.. most meg egy komplett kieg? WTF??