Egy hónapot késik a Might & Magic Heroes VI

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 8.
  • Csúszás
Link másolása
Megint késik a Heroes of Might & Magic hatodik része, a kisebb névvariáláson átesett, magyar fejlesztésű Might & Magic Heroes VI. Egy hónapos csúszásról van szó mindössze, de a Ubisoft szerint ez is létfontosságú, mert a rajongók visszajelzései alapján csiszolgatják majd még egy keveset a játékot.

Az eredeti tervek szerint az új Heroes júniusban jelent volna meg, majd végül a játékot elcsúsztatták szeptemberre - mint ma kiderült, ez a határidő sem fog összejönni, szeptember 8. helyett október 13-án jelenik meg a cím. Bár egy hónapról van szó, ami a mi szempontunkból nem tűnik kifejezetten soknak, a magyar Black Hole-nak és a Ubisoftnak pont kapóra jön ez az idő, mert így tudnak még egy keveset hegeszteni a játékon.

Nemrég lezárult a bétateszt első fázisa, ez alapján a játékosok több áltanos és frakciók közötti egyensúlyozási problémát és bugot említettek meg a visszajelzéseikben. A Ubisoft a jövőben ezeket szeretné javíttatni a srácokkal, majd ha a foltozás befejeződött, augusztus 16-án újra megnyitják a korai verziót, hogy ki lehessen próbálni a változtatásokat. A Heroes VI egyébként reputációs rendszerrel és több közösségi funkcióval is meglepi majd a rajongókat, szóval a multira éhes fanatikusok mindenképpen számolhatnak újdonságokkal!

11.
11.
man4gep
Én is nagyon várom már.Viszont addig játszanék én a 5-el is csak nem indul el...Win7 van a laptopmon és szeretnék játszani a Heroes V-el de nem indul el.Gépigény simán megvan.Amikor elinditom a játékot fekete lesz a képernyő és közli hogy ez az alkalmazás leállt:S már próbáltam kompatibilitást állítani de azzal se lett jó hogy lehet elindítani? Ti talán tudjátok mi a baj mert én nem:(
10.
10.
Józsi_Doe
a hátralevő egy hónap alatt már csak hibajavítás lesz,
9.
9.
Citrom.
Kár hogy Ubi. Ezért nem fogom megvenni sajnos. Egy másik kedvencemmel(settlers7) a mai napig nem tudok játszani, pedig megvettem, és a reklamációm is lepergett a support oldalon róluk.
8.
8.
Mortis
OOO, magyarok, Heroes, meg most sem hiszem el...:)
Engem nem nagyon erdkekel a multi. Nekem a Heroes sorozat single jatek volt mindig, az is marad.
7.
7.
Csokolade
Kérdésre kérdéssel válaszolni? Nem vagy egy okos egyén...
6.
6.
raczviktor
hát azért az V. rész óta már eltelt egy kis idő, én már nagyon várom a folytatást.
5.
5.
Speper
#4: Ha bejelentenék h az AC egy hónappal később jelenik meg, akkor én sem borulnék ki, pedig ha valaki, akkor én fan vagyok! :D
4.
4.
Necreon
"Bár egy hónapról van szó, ami a mi szempontunkból nem tűnik kifejezetten soknak"

Nem vagy egy Heroes fan, eltaláltam?
3.
3.
Csokolade
a Béta csak előrendelőknek elérhető? (azt tudom hogy lezárult)
2.
2.
foxtorch
#1: igen, jó munkához idő kell :)
1.
1.
Speper
Legalább nem kapkodják el! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...