Call of Duty: Elite tartalmon dolgozik Ridley Scott

Az Activision Publishing vezérigazgatója, Eric Hirshberg egy Coloradóban tartott előadásán bejelentette, hogy olyan népszerű hollywoodi filmrendezők is részt vesznek a Call of Duty: Elite-tartalmak gyártásában, mint Ridley Scott és Tony Scott. Vélhetőleg exkluzív epizodikus finomságokban működnek közre.

Hirshberg a 13th Annual Pacific Crest Global Technology Leadership Forum in Vail elnevezésű rendezvényen elmondta, hogy exkluzív epizódikus tartalmakat kínál majd a Call of Duty közössége számára. Ötletből nincs hiány, Ridley Scott ütötte nyélbe a Sólyom végveszélybent, mostanság pedig az ötödik Alien-filmet, a Prometheusszon munkálkodik. Az Activision bejelentése szerint a Call of Duty dramaturgiája sem áll majd messze tőle, vélhetőleg használható ötleteket ad majd az Elite-közösségi rendszeren elérhető tartalmakhoz.

Ben Silverman, a The Office című filmsorozat producere szintén az Activision keze alá játszik.

"Mind minden más szenvedélyhez hasonlóan az emberek rengeteg szabadidőt töltenek el a Call of Dutyval, a játékosokra a közös nyelv és közös tapasztalat a jellemző. Úgy gondoljuk, hogy ha néhány szórakoztató tartalommal örvendeztetjük meg őket, szeretni fogják, beszélnek majd róla és megosszák."

Vélhetőleg további érdekességeket tudhatunk meg az Elite-ről a szeptember 2-án kezdődő Call of Duty XP rendezvényen, Los Angelesben.

6 komment - szólj hozzá!