Call of Duty: Elite tartalmon dolgozik Ridley Scott

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Activision Publishing vezérigazgatója, Eric Hirshberg egy Coloradóban tartott előadásán bejelentette, hogy olyan népszerű hollywoodi filmrendezők is részt vesznek a Call of Duty: Elite-tartalmak gyártásában, mint Ridley Scott és Tony Scott. Vélhetőleg exkluzív epizodikus finomságokban működnek közre.

Hirshberg a 13th Annual Pacific Crest Global Technology Leadership Forum in Vail elnevezésű rendezvényen elmondta, hogy exkluzív epizódikus tartalmakat kínál majd a Call of Duty közössége számára. Ötletből nincs hiány, Ridley Scott ütötte nyélbe a Sólyom végveszélybent, mostanság pedig az ötödik Alien-filmet, a Prometheusszon munkálkodik. Az Activision bejelentése szerint a Call of Duty dramaturgiája sem áll majd messze tőle, vélhetőleg használható ötleteket ad majd az Elite-közösségi rendszeren elérhető tartalmakhoz.

Ben Silverman, a The Office című filmsorozat producere szintén az Activision keze alá játszik.

"Mind minden más szenvedélyhez hasonlóan az emberek rengeteg szabadidőt töltenek el a Call of Dutyval, a játékosokra a közös nyelv és közös tapasztalat a jellemző. Úgy gondoljuk, hogy ha néhány szórakoztató tartalommal örvendeztetjük meg őket, szeretni fogják, beszélnek majd róla és megosszák."

Vélhetőleg további érdekességeket tudhatunk meg az Elite-ről a szeptember 2-án kezdődő Call of Duty XP rendezvényen, Los Angelesben.

6.
6.
AnimeWarlord
Tuddjátok nekem nagyon gyenge a memóriám és a felfogóképességem is egyaránt. Szóval valaki megosztaná velem mi ez az ELIT cucc? Pontosan mit takar? Addig oké, hogy ilyen megosztós lámaság... de a többi?
5.
5.
Mortis
Mondjuk Ridley bacsi csinalt mar eppen eleg sz*rt is, a kellemes produktumai melle, szoval ezen nem lepodok meg. :)
4.
4.
Scorpion02
Remélem, hogy a Modern warfare 3-hoz is Hans Zimmer fogja csinálni a zenét.A 2-höz nagyon eltalálta :D:D
3.
3.
strike19
Inkább Ridley Scott a Alien-re szánja időt nem akarunk egy béna prométeusz filmet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...