GC 2011: Öt új játékon dolgozik az Epic

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 16.
  • Hír
Link másolása
Bizsereg az alsógatyánk tájéka, az Epic elnöke, Mike Capps ugyanis a GamesComon elárulta: cége öt új játékon dolgozik. Abba sajnos nem volt hajlandó belemenni, hogy legalább ezek közül egyet felfedjen, arra viszont utalgatott, hogy náluk újra a PC válik a fő platformmá.

Egy GamesCom előadáson hintette el Mike Capps, hogy az Epic öt új játékon dolgozik, s ezek közül egyik sem a Gears of War valamilyen változata, valamint teljes erővel fejlesztik az Unreal Engine 4.0-t is. A cégvezető részletekbe nem ment bele, egyedül annyit tett hozzá, hogy: "Jó dolog, hogy ismét a PC-t tekinthetjük elsődleges platformnak, s nem csak portokat készítünk rá."


Innentől persze indulhat a nagyüzemi találgatás: tekintve, hogy az Epic által demózott, fantasztikusan festő Samaritan techdemo gyakorlatilag működőképes, vagyis ki lehet próbálni, s ha hozzávesszük, hogy az annak mozgatásához szükséges hardveres erővel nem rendelkeznek a jelenlegi generációs konzolok, akkor feltételezhetjük, hogy ez lehet az egyik PC-s projekt. Persze mindez csak tippelés, mint ahogy az is, hogy örülnénk végre egy újabb Unreal-játéknak, vagy Unreal Tournamentnek is, melyek szintén célozhatnák főként a PC-t, mint platformot.

Persze azt sem szabad elfelejteni, hogy az Epic az Infinity Blade-del komolyan belekóstolt az iPhone-os fejlesztésbe, így azt sem zárhatjuk ki, hogy az öt játékból egy, vagy akár több is az iOS-re készül.

13.
13.
Quent1n
#12: Ezt eléggé rosszul látod sajna.... A konzolokra fejleszteni nem azért jobb mert azt mondják, hogy trendi hanem, mert onnan jön a nagybetűs BEVÉTEL. 10 eladott konzolos játékra jó ha jut 1 PC-s, és ez nem azért van, mert emberek milliói hülyék és konzolt vesznek majd játékokat rá, hanem mert egyszerűen játékra a többségnek jobb és gazdaságosabb választás. A játékfelhozatal minőségileg a PC előtt van, van mozgásérzékelő is és csak egyszer kell megvenni magát az alapgépet amivel ugye nem csak játszani lehet. Nem tudom, hogy érted ezt a visszanyalt a fagyi részt, mert nagyon jól elvan mindegyik gyártó köszönik szépen :) Amit lehet azt elég szépen kihozzák a termékeikből.

Az a marketing fogás, hogy az Epic most hízeleg a PC-s játékosoknak és persze ez szól a hardvergyártóknak is. Persze ettől még kénytelenek lesznek profi konzolos verziókat csinálni, mert PC exkluzív játékokkal éhen is döglenének kb. :P
12.
12.
Dercsi
A Pc-k temetése csak egy marketing fogás volt a konzolgyártók részéről...Ki akar egy "ódivatú" termékért pénzt adni????Az nem trendi! Rohanjunk konzolt venni! A fejlesztők keze ezáltal pillanatok alatt meg is lett kötve, fő trendi platformok:P3, Xbox.
Persze minkét konzolra születtek és születnek hihetetlen jó játékok, de egy játékfejlesztő igazi szabadságát csak egy pc-re írt játék adja vissza. A konzolgyártóknak pillanatnyilag visszanyalt a fagyi ;)
Ahogy látom a egyre több és több KOMOLY fejlesztőcég visszatér az eredeti gyökerekhez, ami nem más mint a :PC
11.
11.
Vopesz
#7: :D Ugye félregépeltél, és nem komolyan gondoltad, hogy a mostani pc-k már verik a következő generációs konzolokat :D A wii u-t talán, de az ms meg a sony gépét azért még várjuk meg ezzel a kijelentéssel.
10.
10.
K2 The Highest
Aki szerint a PC a múlt, az agyilag kb. a béka segge alatt van...
De azt állítani, hogy a mostani PC-k már most verik a nextgen konzolokat...Hát...Az sem százas dolog...
9.
9.
Quent1n
#7: MS meg Sony egy valag pénzt kaszál a két konzolból. Sony minden eladott Blu-Ray lemez után is kap zsét. :) Arról ne is beszéljünk, hogy a konzolos eladások hol vannak a PC-sekhez képest. Szóval ki lehet tenni az ablakba azt a szöveget, hogy "a PC veri őket", mert sajnos sokra nem megyünk vele.

A lényeg, hogy legyen olyan játékok amiknél a PC a fő platform, ennek örüljünk. Ha az 5-ből egy mondjuk egy új UT lesz vagy sima Unreal akkor meg pláne. :)
8.
8.
p3ti
#7: A köv. gen konzolok még meg sem jelentek és a PC már rég lejárt .
7.
7.
"Jó dolog, hogy ismét a PC-t tekinthetjük elsődleges platformnak"
a következő generációs konzolok még jóval odébb vannak és a pc már rég veri őket sajna,a microfo$ és a sony nagyon felkötheti a gatyáját:...:D
6.
6.
hedzsooo
LÁÁÁJK ! :D

Ugy latszik tenyleg korai volt meg 1eseknek temetni a PC-t, 1 db-ig meg el leszunk vele paran. ^^ :-)
THX Epic ! :-)

A Samaritan-t meg meg Aprilisban mindenki 1 hulye viccnek nezte, hogy rendes jatek is lehet belole, nem csak tech-demo, ram is csak fanyalogtak paran, mikor meg mertem emliteni, kerdezni, h ebbol jatek nem-e lesz majd ? En azert el birnam viselni, ha jonne 1 jatek is tenyleg majd belole, esetleg jovore... :-)
5.
5.
sowsminimal
Remélem 5 közül az egyik a Samaritan, a másik meg egy új Unreal Tournament, a maradék meg bármi lehet :)
4.
4.
hakydakillah
1. pedig az eddigi összes játékuk állat volt :-)
3.
3.
wildláma
"Unreal-játéknak, vagy Unreal Tournamentnek is, melyek szintén célozhatnák főként a PC-t" a cikk első felét olvasva pont ezen járt az agyam
2.
2.
Mortis
#1: Kerdes, hogy neked mi az ertelmes, ugye.

Sejtem ,hogy ebbol az otbol legalabb harom iOS-re keszul. Minden tiszteletem az Epic-e, de ok eddig se vittek egyszerre kettonel tobb AAA cimet(legjobb tudomasom szerint). Szoval maradjanak csak meg ennel a tendencianal s tegyenek le az asztalra valami eredeti es kemeny stuff-ot. :)
1.
1.
Netsu
Kétlem, hogy valami értelmessel rukkolnának elő..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...