GC 2011: SSX - részletek a multiról, új trailer

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 17.
  • Videó
Link másolása
Az Electronic Arts sajtókonferenciáján Todd Batty, az új SSX-et fejlesztő csapat kreatív igazgatója is tiszteletét tette, ahol értelemszerűen snowboardos játékukról szólt néhány szót - ezúttal a multiplayert részletezte röviden, majd egy új trailert is levetített, hogy legyen mire csorgatni a nyálunkat.

Az új SSX-ben hatalmas területek kaptak helyet, ezeket a fejlesztők a NASA és a Google térképei alapján modellezték le, és nyilvánvalóan a multiplayer módban is tiszteletüket teszik majd. Az SSX többjátékos része nem csupán az állandó vetélkedésről szól, sokat számít a közösség is, ráadásul az egész rém egyszerű lesz, nem kell az állandó lobbizással és matchmakinggel szenvedni.

Eddig két játékmódot jelentettek be, ezek az Explore és a Global Events neveket viselik. Előbbiben bárhol is szeljük a havat, az időnk mérésre kerül, majd a szellemképünket feltölthetjük a játék rendszerébe, ahol más játékosok is megnézhetik azt. A ranglistán úgy lépkedhetünk, ha minél több ilyen szellemképet gyűrünk le, ha pedig valamelyik haverunk nem tud minket megelőzni, minden kísérlete után játékbeli pénz üti a markunkat. A Global Eventsről kevesebb szó esett: itt egyszerre 100 ezer játékos között szervezhetünk teljesen testreszabható versenyeket.

Ezek után nem nehéz megállapítani: a játék saját Autolog rendszert kap, ami funkcionalitásában nem, csak nevében különbözik a Need for Speed szolgáltatásától - Ridernet lesz a neve. Az SSX jövő januárban jelenik meg, a különböző üzleteknél előrendelve a játékot egyedi snowboardokhoz juthatunk majd.

2.
2.
Noozi
1.
1.
cast22
Nekem bejönnek az ilyen játékok.. kiváncsi leszek ráá
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...