Quake 3-ban hívja ki a Mojang a Bethesdát

Érdekes módszert választottak a Minecraft alkotói a Bethesdával való jogi csatározás befejezésére: Notch, a népszerű indie fejlesztés kitalálója azt javasolta a kiadónak, hogy Quake 3-ban döntsék el az ügyet. Ha győznek, marad a Scrolls, ha nem, akkor keresnek majd valami más címet neki.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#28
#27: A jogászok nem tudnak Quake 3-azni,a Bethesda meg sztem nem egy nagy FPS bajnok (modjuk a Mojang se...). Hát akkor viszont hajrá egyik menj a francba bethesda xD
#27
A Bethesda a ZeniMax tulajdona, gondolom inkább ők tolják a copyright fight-ot. Szerintem tök jó ötlet a Quake 3 meccs, csak gondolom a jogászok nem mennek bele :P
#26
Szánalmasak ezek a nagy cégek. Tuti, hogy ha Elder néven jönne a cucc az se tetszene... Gondolom nincsenek levédetve az egyes szavak de csak azért is perre viszik mert ami nekik aprópénz, a kis csapatnak egy vagyon és így még ha nincs is igazuk, erővel nyerhetnek. GG Bethesda...
#25
drakecsajModerátor
Skyrimet semmivel nem lehet összekeverni, a per egy vicc, de azért szívesen megnézném élő közvetítésben ezt a Quake 3-as csatározást :)
Jó lenne ha a Bethesda elfogadná :D
#23
#20: Gondolkodj kicsit....:D Kikre szoktunk utalni ilyen ügyletek kapcsán? :D
#22
#19 Izrael? :D
#21
Törölt felhasználó
A Bethesda akkor bukja a legtöbbet, ha jogi útra tereli a dolgot és ott keménykedik. Helyette lehetne egy jót Quake 3-azni, közben reklámozhatná mindenki a játékát, élőben kéne közvetíteni, a játékosok mögött skyrim és scrolls plakát, stb. Még meg is érné szerintem így összefogni :D
#19
Ejj csunya dolog ez a bethesdatol, egész véletlenül nem vette meg valaki a céget, mondjuk aki egy földközi tenger menti országból származik, Egyiptomból kicsit keletre és Törökországtól délre?
#18
LnB
#7: ez jó :)
#17
LnB
#6: ezjó :D
#15
Nagyon komolytalan Notch kérése, hasonlóképpen az ügyhöz. Ami azt illeti a Scrolls szóval nekem nincs bajom, én biztos nem vennék Skyrim helyett semmit tévedésből. Aki valamennyire is ismeri a szériát ekkora baklövést nem csinálna.
#14
#2: Talán mert ők is inkább a minőségibb cucc felé hajlanak...
#13
Ez egy remek ötlet! Mennyi értelmetlen vitát lehetne így eldönteni. Briliáns! :D

A Bethesdát pedig egyszerűen nem értem...
#12
#11: már ha lesz
#11
:D remélem live-ban fogják közvetíteni a meccset...
#10
eskü ha a Bethesdánál én lenék a fönök elfogadnám a kihivást már csak a poén kedévért is! de tuti nem lesz belőle semmi.... bár van egy oylan érzésem hogy a Bethesda nak nincs sok köze ehez a néves cucokhoz(inkább a jogászoknak de ott nagyon)
#9
Okos ötlet, mert ha visszautasítja a Bethesda a meccset, akkor egy életre az Activision mellé kerül, mint a gonosz multi megtestesítője.